PRVIJENAC U BRAZILU / Legenda i u 37. godini zabija golčine

Image
Foto: gazetamaringa.com.br

Legendarni nizozemski nogometaš Clarence Seedorf ovoga je ljeta napustio AC Milan i preselio u - Brazil. U dresu Botafoga je već odigrao četiri meča, a upravo u posljednjem, na gostovanju Atlético Clube Goianiensea, zabio je svoj prvijenac.

6.8.2012.
10:47
gazetamaringa.com.br
VOYO logo

Čini se da je brazilska liga sve privlačnija iskusnim nogometnim veličinima. Tako je, primjerice, Diego Forlan napustio Europu i preselio u redove Internationala, a u subotu navečer je odigrao prvu utakmicu za svoj novi klub.

Isti je dan Clarence Seedorf, u svom četvrtom meču otkako je ovoga ljeta stigao u Botafogo, postigao prvi gol u brazilskoj ligi. I to kakav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je momčad bila u minusu 0:1 protiv domaćina - Atlético Clube Goianiensea, a onda je u 20. minuti legendarni nizozemski nogometaš namjestio loptu te iz slobodnjaka s 20-tak metara zabio pogodak.

Do kraja utakmice njegova je momčad potpuno preokrenula rezultat i slavila 2:1 probivši se tom pobjedom na šesto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretniji sam pobjedom nego svojim pogotkom. Momčad je bila odlična. Bilo je teško, ali dobro smo reagirali nakon vodstva domaćina. Zaslužili smo tri boda, ovu pobjedu i sada smo se napunili samopouzdanjem", izjavio je Seedorf nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike