Napokon je priznao najveću mućku u povijesti sporta?!

15.1.2013.
9:28
VOYO logo

New York Times se poziva na dva izvora sa snimanja intervjua koji će biti emitiran u četvrtak, no zasad nisu poznati detalji njegovog priznanja.

Američka antidopinška agencija tvrdi da je Armstrong bio u središtu "najsofisticiranijeg, profesionalnog i uspješnog doping-programa koji je sport ikad vidio", a Amerikanac, do kojeg su novinari tog lista u ponedjeljak došli e-mailom, nije želio ništa komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četrdesetjednogodišnji Armstrong, koji je godinama poricao optužbe, navodno će svjedočiti protiv moćnika iz Međunarodne biciklističke federacije koji su upleteni u dopinški skandal, ali neće teretiti kolege vozače koji također imaju nečistu savjest.

Generalni direktor Američke antidopinške agencije David Howman tvrdi da ne vjeruje da će Armstrong pomoći u otkrivanju ljudi koji su naštetili ovom sportu sve dok se to ne dogodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj momak je enigma i nitko sa sigurnošću ne može reći što će napraviti. On se bori s vlastitim demonima, no po pitanju njegove doživotne suspenzije se ne može ništa napraviti jer nije još ništa učinio da nam pomogne u borbi protiv tog zla", izjavio je Howman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu do Austina, gdje je odradio intervju s Oprom, Armstrong je navodno stao u sjedištu svoje zaklade za borbu protiv raka Livestrong i ispričao se djelatnicima i kolegama jer ih je iznevjerio i razočarao dopinškim skandalom.

"Njegov govor je bio jako emotivan, na trenutke se gušio, no svima je bilo drago što ga vide", izjavila je glasnogovornica Livestronga Rae Bazzarre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo