BOMBA IZ LOS ANGELESA / Lakersi stvaraju momčad iz snova!

Image
Foto: AP Images

Prema ESPN-ovim izvorima, najveća zvijezda Lakersa 35-godišnji Kobe Bryant, koji je izjavio kako namjerava igrati još dvije do tri sezone, spreman je na pregovore s vodstvom kluba o mogućem značajnom smanjenju vrijednosti svog ugovora kako bi oslobodio novac potreban za dovođenje Jamesa i Anthonyja ili barem jednog od te dvojice igrača.

18.7.2013.
11:13
AP Images
VOYO logo

Prema navodima najveće američke sportske medijske kuće ESPN-a, NBA momčad Los Angeles Lakers namjerava krenuti u rekonstrukciju momčadi kako bi sljedećeg ljeta u svoje redove mogla dovesti dva ponajbolja igrača današnjice LeBrona Jamesa i Carmela Anthonyja, koji bi za godinu dana mogli imati status slobodnih igrača.

Prema ESPN-ovim izvorima, najveća zvijezda Lakersa 35-godišnji KobeBryant, koji je izjavio kako namjerava igrati još dvije do tri sezone, spreman je na pregovore s vodstvom kluba o mogućem značajnom smanjenju vrijednosti svog ugovora kako bi oslobodio novac potreban za dovođenje Jamesa i Anthonyja ili barem jednog od te dvojice igrača. Prema sadašnjem ugovoru, Bryant će u sezoni 2013/14. zaraditi 30,5 miijuna dolara, te će biti najbolje plaćeni igrač NBA-a.

Iako ima još samo jednu sezonu do isteka ugovora s Miamijem, s kojim je osvojio posljednja dva naslova NBA prvaka, najbolji igrač svijeta LeBron James (28) još se nije izjasnio po pitanju ostanka na Floridi, dok Carmelo Anthony (29), koji je prošle sezone s 28,7 koševa po utakmici bio najbolji strijelac lige, dogodine ima opciju raskida ugovora s Knicksima kako bi postao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo