TRENER U BORBI S LEUKEMIJOM / Kuže za RTL Danas: Podršku BBB-a neću nikada zaboraviti!

Prošla su dva mjeseca od kada je Dinamovoj legendi Josipu Kužeu dijagnosticirana leukemija. Nakon iscrpljujućih terapija, nalazi su obećavajući, a Kuže je pušten na kućnu njegu. Omiljeni trener Dinama poručuje: 'Osjećam podršku, ono što su za mene napravili Bad Blue Boysi - pamtit ću cijeli život'.

21.4.2013.
18:25
VOYO logo

Pozitivan stav i nakon intezivnih terapija. Dva mjeseca nakon dijagnoze, legendarni trener JosipKuže hrabro kroči na putu pobjede protiv akutnog oblika leukemije, što se vidi na posljednjim nalazima.  

"Moj bolnički nalaz je bez bolesti iako se nalazimo u osjetljivoj fazi daljnjeg liječenja ,znači mene čeka treća faza liječenja tijekom petog mjeseca - presađivanje koštane srži, zato u prognozama moramo biti oprezni. Međutim, kažem, liječnički nalaz je dobar, subjektivno se dobro osjećam i imam zadovoljstvo", izjavio je za RTL Danas Josip Kuže.  

Dobre vijesti i za navijače koji su ljubimcu maksimirskog sjevera ispred bolnice poručili  - predaje nema. Podrška koju je itekako osjetio.

"Bez obzira na negativan osjećaj bolesti jer živite s tim, ovo su prekrasni momenti podrške. Svaka poruka, svaki telefonski poziv puno znači, ali ono što su napravili Bad Blue Boysi je neponovljivo. Ja im se još jednom zahvaljujem, neću reći da nisam očekivao, ali je to nešto prekrasno i ono što se pamti čitav život".

A naravno, nogomet je i dalje u prvom planu, posebno Modrićeva i Mandžukićeva uloga na vrhuncu europske sezone.  

S jednim polufinalistom Lige prvaka, Kuže bi usporedio Dinamo.

"Ja sam rekao na neki način usporedba s Borussijom Dortmund iz razloga što ima mlade rastrčane igrače i kažem, ako napravi jednu ideju igre, Dinamo može biti konkurentan u Ligi prvaka", smatra Kuže.

Do tada će i Josip Kuže uvjereni su mnogi biti puno bolje. Svi koji ga poznaju uvjereni su kako će i iz ove životne bitke izaci kao pobjednik.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo