buran drugi mandat / Kruno Jurčić prekinuo šutnju za RTL

Ulazak u Ligu prvaka, suprotstavljanje Realu u Zagrebu, pa onda visoki porazi koji će ga dugo peći. Buran je bio drugi mandat Krune Jurčića u Maksimiru, a nakon duge šutnje progovorio je za RTL Danas.

3.3.2012.
19:20
VOYO logo

Dani Lige prvaka su daleko, a nogometom sada vlada sivilo i Mamićeva šutnja.

"Hoćete reći da sam na vrijeme sam pobjegao", našalio se Kruno Jurčić. Pobjegao nije, već je Mamić šokiran sedmicom protiv Lyona odlučio prekinuti njegov drugi mandat. Ipak o gazdi Jurčić i dalje govori sve najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja živim tu na Bukovačkoj, vodio sam Dinamo u Ligi prvaka i svaku večer bio s obitelji, on mi je to priuštio", izjavio je.

Priuštio je Jurčić Zagrebu Ligu prvaka nakon 12 godina a onda ostvario najgori rezultat u povijesti tog natjecanja. Otvoreno priznaje, nisam baš ja za sve kriv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je sada jedna ekipa koja želi rezultat i razvoj igrača koje može prodavati, to nije napravila ni jedna ekipa na svijetu pa neće ni Dinamo. Ako tako mlade ljude stavljamo u takve okolnosti onda stvaramo karakterne bogalje i onda se to demonstrira kao što smo mi imali na kraju sezone", kaže Jurčić.

No, Dinamovi problemi i stres sada nisu njegov problem, ostale su lijepe uspomene i ona legendarna fotka sa Mourinhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je znao za moju želju i on je meni prvi pristupio, znači nisam ga ja lovio po terenu kako je prikazano", objasnio je Jurčić.

Koliko god osporavan bio, plasman u Ligu prvaka nitko mu ne može uzeti. S tim u životopisu, Jurčić čeka novu šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo