KRAMARIĆ OVE SEZONE RASTURA U NJEMAČKOJ: / 'Imao sam ponudu Bayerna... Euro? Nemojmo si lagati i pričati bajke'

Image

Najbolji hrvatski napadač ove sezone igra u vrhunskoj formi

31.12.2020.
19:50
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac AndrejKramarić uvršten je u najbolju momčad jesenskog dijela Bundeslige po izboru najjačeg njemačkog nogometnog magazina Kicker. Kramarića je u njemačkom prvenstvu uspio zabiti osam golova u devet odigranih utakmica.

U njemačkom je kupu zabio tri gola u dva nastupa, dok je u Europskoj ligi precizan bio dvaput u tri utakmice. Svom je kontu od 13 polusezonskih golova dodao i dvije asistencije, a fantastična je i činjenica da gol u prosjeku zabija svakih 86 minuta koje provede na terenu. Sve to stavilo ga je pod povećalo uoči početka prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ponuda Bayerna. Kako je krenula sezona, to se stišalo. Sad tijekom zime sumnjam da će općenito biti velikih transfera. Mislim da će svi gledati prema ljetu. Klubovi taktiziraju oko financijske situacije jer još nije do kraja sigurno kakve će točno korona ostaviti posljedice", rekao je Kramarić za Sportske novosti. Osim toga osvrnuo se i na Europsko prvenstvo koje je na rasporedu ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojmo si lagati i pričati bajke. Vidjeli smo kroz Ligu nacija da smo imali dosta problema s Francuskom i Portugalom. Najavljivati najveće rezultate bilo bi vrlo optimistično kad znamo da trenutačno postoji 5-6 boljih reprezentacija od nas. Istina, tako je bilo i prije Rusije, bili smo i tada svjesni da nismo favoriti, nitko praktično nije ni računao na nas. Na kraju, možda je najbolje kad nitko ne računa na nas. Samo što je sad drugačija situacija jer svi su motivirani i žele pobijediti doprvake svijeta. To nam je najveći teret. No, možemo igrati bez ikakvog pritiska", poručio je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo