donijeli su odluku / Kraj priče: Chelsea kupuje Kramarića i šalje ga na posudbu u Leicester!

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Sapunica oko transfera prvog strijelca HNL-a konačno je, čini se, privedena kraju. Prema najnovijim informacijama, Andrej Kramarić odlazi u Chelsea koji će ga do kraja sezone poslati na posudbu u Leicester.

30.12.2014.
15:50
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako je sapunica oko transfera prvog strijelca HNL-a konačno privedena kraju. Prema posljednjim informacijama koje stižu s Kantride, Andrej Kramarić ove zime svakako ide u London, i to u smjeru Stamford Bridgea, piše Večernji. 

Doduše, neće se Andrej odmah nastaniti u svlačionicu 'Bluesa', što je donekle bilo i očekivano, već odlazi na posudbu, na kojoj će očekivati veliku minutažu i daljni napredak u svom razvoju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljivo kako će Krama u posudbu otići u Leicester City, klub koji je bio i najviše zainteresiran za njegove usluge i koji je i prije zime na Kantridu poslao ponudu vrijednu deset milijuna eura. 

Podsjetimo, Kramarić je ove sezone u prvenstvu postigao 21 pogodak i uvjerljivo je prvi strijelac domaćeg prvenstva, a UEFA ga je prošli tjedan proglasila zvijezdom 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo