PLATI I NOSI: / Vatreni ima klauzulu od 50 milijuna eura, Inter ga daje s popustom

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Eri "Epic Broza" na San Siru nakon dvije i pol godine došao je kraj, Inter je spreman prodati Marcela Brozovića.

28.4.2017.
8:34
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Za Brozovića su ove sezone bili zainteresirani Arsenal, Chelsea, Tottenham i Manchester United, vjeruje se da će sljedeći klub za "novog Lamparda" biti iz Premier lige.

Interu treba novac za pojačanja

Hrvatski reprezentativac ove sezone je u Interovom dresu skupio 24 nastupa, zabio pet golova i imao četiri asistencije. Prema pisanju Calciomercata, talijanskog portala specijaliziranog za transfere, Brozovića više ne trebaju u Interu, a njegovom prodajom žele skupiti novac za kupovinu novih pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ugovoru stoji klauzula o prodaji za 50 milijuna eura, koju ni jedan klub ne želi aktivirati, pa se u Interu nadaju barem polovici te svote odšteti od 30 milijuna. S obzirom da je talijanski klub u siječnju 2015. kupio Brozovića za osam milijuna eura, moguće je za 24-godišnjeg hrvatskog veznjaka, poznatog i po izgredima izvan teren, dobiti i popust od pet milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Intera Frank de Boer izbacio je Brozovića iz momčadi zbog nediscipline, a hrvatski veznjak nije impresioniorao ni aktualnog stratega Stefana Piolija.

Na meti navijača zbog igre i ponašanja

Brozović se našao i na meti Interovih navijača, jer je nekoliko puta objavljivao fotografije s provoda, kao nakon derbija protiv Milana, kad su "nerazzurri" primili gol u posljednjim sekundama za 2:2. Zamjera mu se i igra u porazu protiv Genoe, kad je u posljednjim minutama skrivio jedanaeseterac, a Inter je izgubio tu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'SRAMI SE, NAPUSTI INTER': /

Vatreni napravio novu glupost i izazvao bijes razočaranih navijača

Image
'SRAMI SE, NAPUSTI INTER': /

Vatreni napravio novu glupost i izazvao bijes razočaranih navijača

No, Englezima očito takve stvari ne smetaju, imaju oni i većih "bisera" od Brozovića pa je izgledan odlazak Vatrenog na Otok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo