MOJ BRAT TAKOĐER / Kovač za RTL: Ovo je veliki izazov, ponosni smo!

'Treba pričati s igračima, stupiti u kontakt s njima da vidimo je li bilo nekakvih problema, analizirati utakmice i pokušati nešto bolje složiti i vidjeti gdje smo bili dobri i po tome postaviti svoju igru', kazao je Robert Kovač.

16.10.2013.
15:37
VOYO logo

Robert Kovač, brat novopečenog hrvatskog izbornika kratko je komentirao angažman Nike na kormilo "Vatrenih": Veliki izazov, mislim, lijepa stvar. Voditi A reprezentaciju velika je stvar. Mislim da smo ponosni, a ima puno posla pred nama pogotovo ove ključne dvije utakmice dokvalifikacija. Tu treba sve dati sve od sebe da uspijemo otići u Brazil.

Na čemu ćete prvo raditi?

"To je sad teško reći. Treba pričati s igračima, stupiti u kontakt s njima da vidimo je li bilo nekakvih problema, analizirati utakmice i pokušati nešto bolje složiti i vidjeti gdje smo bili dobri i po tome postaviti svoju igru".

Vjerujete u Brazil, ne bojite se neplasmana?

"Nije lako. Sigurno je atmosfera sada loša. Četiri utakmice se nije dobilo, samopouzdanje nije tu. Ima tu sad sigurno puno posla i moramo sve mi i igrači dati sve od sebe da uspijemo tu još taj iskorak napraviti za Brazil".

Kada ste prvi put saznali da ste u kombinacijama?

"Ja sam sve saznao iz novina".

Kada su vam javili iz HNS-a?

"Ja sam se čuo s bratom i onda mi je brat javio da su ga kontaktirali i da je sve dogovoreno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo