PRAVI POČETAK SEZONE / Kostelić se jako veseli Leviju

Image
Foto: PIXSELL

'Jako se veselim prvoj ovosezonskoj utrci slaloma u Leviju, a potom i sjeverno-američkoj turneji', izjavio je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić na predstavljanju nove sezone.

6.11.2012.
17:21
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski skijaški reprezentativci nastavljaju s natjecanjima u sezoni 2012/2013, a nakon prve utrke veleslaloma u Söldenu, na kojoj je osvojio 14.mjesto, Ivica Kostelić , Sofija Novoselić i Dalibor Šamšal odlaze u finski Levi, gdje su ovaj vikend na rasporedu prve slalomske utrke. Nakon Levija slijedi odlazak na sjeverno-americku turneju u Kanadu i SAD.

"U Leviju ćemo saznati kako stojim sa slalomom, a u Americi ću se posvetiti i brzim disciplinama. Bitno je da se osjećam dobro, zasad nemam zdravstvenih problema i želja je da tako i ostane", kazao je Kostelić, koji će nakon Finske otići na trening brzih disciplina u Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natko Zrnčić Dim ovih dana trenira na umjetnom snijegu u austrijskom Schladmingu, a prije nego što će se Ivici pridružiti u Lake Louiseu provest će tjedan dana na FIS utrkama i treningu brzih disciplina u američkom Cooper Mountainu.

Najavljujući novu sezonu predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić istaknuo je zadovoljstvo odradenim pripremama, te motivacijom skijaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivica je imao dobar start, u sezonu ulazi potpuno motiviran, bez novih ozljeda i uz pojačanu trenersku ekipu Kristianom Ghedinom, te Othmarom Blesikom – serviserom za brze discipline. Savez mu je osigurao veliku logističku potporu i vjerujem da će nastaviti s uspjesima", kazao je Glavić.

Hrvatski skijaški savez u suradnji s turističkom agencijom Kompas pokreće CroSki fan club u sklopu kojeg će biti organizirani odlasci na najvažnije utrke FIS Svjetskog kupa, potvrdio je Glavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo