NATKO IZVAN PRVIH 30 / Kostelić ostao bez bodova i u veleslalomu

Image
Foto: PIXSELL

Austrijanac Marcel Hirscher pobjednik je veleslaloma Svjetskog kupa u Beaver Creek, dok je hrvatski skijaš Ivica Kostelić ostao bez bodova nakon što nije uspio izboriti plasman u drugu vožnju.

4.12.2011.
20:03
PIXSELL
VOYO logo

Hirscher je nakon prve vožnje bio drugi iza Amerikanca TedaLigetyja, no sjajnim nastupom u drugoj vožnji nadoknadio je zaostatak i stigao do četvrte pobjede u karijeri i treće u veleslalomu. Ligety se na koncu morao zadovoljiti drugim mjestom, dok je treću poziciju osvojio Nijemac FritzDopfer.

Hrvatski skijaš IvicaKostelić ostao je bez bodova nakon što nije izborio plasman u drugu vožnju. Njegov prvi "lauf" vrijedio je tek za 39. mjesto. Bez druge vožnje veleslaloma ostao je i Natko Zrnčić Dim, koji je bio 51.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Norvežanin Aksel Lund Svindal sa 294 boda, Švicarac Didier Cuche na drugom mjestu ima 260 bodova, a njegov sunarodnjak Beat Feuz je treći sa 246 bodova.

Kostelić se nalazi na 27. poziciji sa 57 bodova. U poretku veleslalomaša vodi Ligety sa 180 bodova, Austrijanac Marcel Hirscher je drugi sa 140 bodova, dok je Francuz Alexis Pinturault treći sa 109 bodova. Kostelić je 11. sa 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo