BRAVO IVICA / Zubac upisao osobni rekord sezone u skokovima protiv Dončićevog Dallasa

Image
Foto: Profimedia

Kod Dallasa je Luka Dončić zabio 30 koševa, ali uz šut 12-27, pa je samo jednu od osam pokušanih trica. Slovenac je imao samo tri skoka i četiri asista. Clippersima je to tek sedma pobjeda i četvrta u posljednjih pet utakmica, ali i dalje su na tek 11. mjestu Zapada, izvan zone play-ina.

26.11.2023.
8:36
Profimedia
VOYO logo

Ivica Zubac ostvario je svoj treći double-double sezone i ostvario najbolji skakački učinak u prvih 15 utakmica sezone u domaćoj pobjedi LA Clippersa protiv Dallas Mavericksa 107-88.

Image
U KILLINGTONU /

Zrinka Ljutić do rezultata karijere u veleslalomu: U nedjelju se vozi slalom

Image
U KILLINGTONU /

Zrinka Ljutić do rezultata karijere u veleslalomu: U nedjelju se vozi slalom

Zubac je utakmicu završio s 11 koševa, 14 skokova, jednom asistencijom i šutom 5-8, a ovo je prvi puta da je imao dvoznamenkast učinak u poenima i skokovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paul George predvodio je Clipperse s 25 poena, Terance Mann ubacio je 17, Kawhi Leonard i James Harden samo po osam, ali je Russell Westbrook odigrao odlično i završio s 14 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Dalasa je Luka Dončić zabio 30 koševa, ali uz šut 12-27, pa je samo jednu od osam pokušanih trica. Slovenac je imao samo tri skoka i četiri asista.
Clippersima je to tek sedma pobjeda i četvrta u posljednjih pet utakmica, ali i dalje su na tek 11. mjestu Zapada, izvan zone play-ina. Dallas je nakon trećeg poraza u četiri susreta na diobi trećem mjesta s omjerom 10-6.

Slavile Philadelphia i Atalanta

Joel Embiid je s 35 poena, 11 skokova i devet asistencija podigao Philadelphia 76erse do pobjede 127-123 nad domaćinom Oklahoma City Thunderom. Embiid se vratio nakon što je u srijedu propustio uitakmicu kod Minnesote zbog upale kuka, pomažući 76ersima da prekinu niz od dva poraza i prekinu Thunderov niz od šest pobjeda.Tyrese Maxey dodao je 28 poena za 76erse, a Chet Holmgren predvodio je Thunder s 33 poena, dok je Shai Gilgeous-Alexander dodao 31.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia.hr

10. mjesto (Joel Embiid) - Od NBA ugovora je ukupno zaradio 375 milijuna dolara.

Hawksi su s 136-108 svladali Wizardse, Trae Young je imao 26 koševa i 10 asistencija, De'Andre Hunter dodao je 20 koševa, a Atlanta je nanijela domaćinu Washingtonu deveti uzastopni poraz.

Pobjeda Lakersa

Mikal Bridges otresao se sporog starta i zabio 24 poena dok je Brooklyn pobijedio Miami s 122-97. Netsi su prekinuli niz od tri poraza i pobijedili Heat po drugi put u tri susreta ove sezone. Bridges je promašio svojih prvih pet šuteva i završio s 8 od 19 šutom iz polja tri noći nakon što je izjednačio najbolji rezultat u karijeri s 45 poena u Atlanti. Cameron Johnson dodao je 19 i 10 skokova.Heat je bio bez Bama Adebaya (kuk) i Jimmyja Butlera (gležanj), a izgubio je Haywooda Highsmitha početkom četvrte kada je ozlijedio leđa u sudaru sa suigračem Jamalom Cainom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony Davis je s 32 poena i 13 skokova pomogao da Los Angeles Lakersi slave kod Clevelanda 121-115.LeBron James ubacio je 22 koša, Max Christie 12, a D'Angelo Russell završio je s 10 koševa za Lakerse, koji su dobili četiri od zadnjih pet utakmica. Los Angeles je također dobio solidne doprinose s klupe, jer je Austin Reaves imao 15 poena i 10 asistencija, Christian Wood ubacio je 13 poena, a Jaxson Hayes dodao je 10 poena.Donovan Mitchell ubacio je 22 poena, Jarrett Allen 21 poen i 14 skokova, a Evan Mobley 18 poena za Cavalierse.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo