Žestoka svađa hrvatskog izbornika i zbunjenog Ace!

Napetu utakmicu između Cedevite i Cibone obilježio je sukob dvojice trenera.

19.5.2011.
11:33
VOYO logo

Kao i nekoliko puta tijekom sezone, košarkaši Cibone su u prvoj utakmici polufinala doigravanja još jednom namučili Cedevitu. Domaći sastav je na kraju pred svojim navijačima u dvorani Sutinska vrela ipak upisao tijesnu pobjedu (75:72).

Prema riječima gostujućeg trenera Josipa Vranković, bila je to neizvjesna utakmica s ponešto folklora. Joke je pod time mislio na 15. minutu kada je ljutito krenuo prema Cedevitinu treneru Aci Petroviću za što su obojica dobila tehničku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene su u to upleli zbog dojma. Svidjelo im se mojih 110.000 kuna kazne pa hoće još ", izjavio je trener Cedevite koji je tražio od suca da svira tehničku Vrankoviću, pa ju je i on zaradio.

Na koncu je prema klupi letio Vrankovićev sako, a Petrovićev je ostao na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji su dečki dali sve što su imali. Da nam je ušla koja trica, mi bismo večeras slavili", rekao je hrvatski izbornik koji je aludirao na loš šut za tricu svoje momčadi (4-18).

Kod Cibone su prednjačili Bojan Bogdanović i Tomislav Zubčić koji su ubacili po 17 koševa. Pankracije Barać je odigrao najbolju utakmicu među Vukovima (16 koševa, bez izgubljene lopte), ali sve to nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, domaćini su sami uprskali stvari, vodili su u 34. minuti, nakon dvije trice Marina Baždarića (14 koševa) sa 67:57, dvije minute kasnije Cedevita je imala 71:62, ali se gosti nisu predavali.

Draper je počeo griješiti, Petrović i Wright su u posljednjoj minuti promašili po dva bacanja, pa je najbolji igrač Cibone Bogdanović u posljednjoj sekundi gađao tešku tricu za produžetak, ali je lopta bila kratka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105160638006 arti-201105150058006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo