Zagreb sredio žilavu Cibonu

Košarkaši iz Trnskog su u Draženovom domu rezultatski uvjerljivo svladali Vukove (89:78), no igrači Josipa Vrankovića pružili su veliki otpor snažnijem suparniku.

21.4.2011.
0:20
VOYO logo

Cibona je odlično počela utakmicu i povela 9:2, no Zagreb je uzvratio serijom 10:1 i prešao u vodstvo. Takva igra na mahove jednog i drugog sastava trajala je gotovo do završnice treće četvrtine kada su se Mravi odvojili na sedam razlike (66:59).

I posljednju dionicu utakmice bolje su otvorili Vukovi, no njihov polet bio je kratkog daha. Igrači Mladena Erjavca, inače Vrankovićevog pomoćnika u hrvatskoj reprezentaciji, odbili su sve 'napade' Cibone i slavili s konačnih 89:78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima momčadi iz Trnskog najviše je ubacio Krunoslav Simon (20 koševa), a odlično su bili raspoloženi i Mašić te Luka Žorić, koji su ubacili po 16 poena. Kod Cibone je najraspoloženiji bio Bojan Bogdanović.

U drugoj utakmic A1 Lige za prvaka Cedevita je slavila kod Zaboka sa 100:64, a Acinu momčad su predvodili Damjan Rudež sa 20 poena, te Andrija Žižić i Hrvoje Kovačević, koji su upisali po 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo