WIZARDSI I SUNSI ODIGRALI JEDNU OD NAJLUĐIH UTAKMICA IKAD: / Dončić briljirao protiv prvaka pa se ozlijedio

Image
Foto: AFP

Slovenac je još jednom oduševio, ovoga puta navijače aktualnih prvaka

23.12.2018.
8:28
AFP
VOYO logo

Luka Dončić sjajno je igrao u prvom poluvremenu dvoboja protiv Warriorsa u Oaklandu, ubacio je 14 od svojih 19 poena u tom razdobolju, međutim, sredinom treće četvrtine 'zabio' se u red stolica u prvom redu tribina ozlijedivši lijevi kuk pa je nedugo zatim i napustio igru.

Kevin Durant je u završnici pogodio ključnu tricu kojom su se Warriorsi odvojili, a Dallas je upisao peti poraz u nizu, dok u Oracle Areni nisu slavili od 2012. godine. Durant je završio s 29 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najluđih utakmica u novije vrijeme

Washington i Phoenix odigrali su nesvakidašnju utakmicu s tri produžetka. Bio je to dvoboj s najvećim brojem poena od 2008. godine kada su Denver i Seattle zajedno ubacili 298 poena. Bradley Beal odigrao je utakmicu karijere upisavši prvi triple-double s 40 poena, 15 asistencija i 11 skokova. Dragan Bender nažalost nije dobio priliku sudjelovati u ovoj nevjerojatnoj utakmici.

Houston Rocketsi odigrali su prvu utakmicu bez Chrisa Paul koji bi mogao dulje vrijeme provesti u oporavku od ozljede prepone, a James Harden je ponovno odigrao nevjerojatnu utakmicu, otišao je preko trideset poena šesti put zaredom, dvoboj protiv Spursa okončao je s 39 poena i deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo