WARRIORSI SLAVILI PROTIV HOUSTONA U PRVOJ UTAKMICI: / Nezaustavljivi Durant dobio epski dvoboj strijelaca protiv Hardena

Image
Foto: AFP

Odigrana je prva utakmica finala Zapadne konferencije u NBA ligi

15.5.2018.
8:28
AFP
VOYO logo

Košarkaši Golden State Warriorsa poveli su 1-0 u seriji finala Zapadne konferencije protiv Houston Rocketsa nakon što su slavili u prvoj utakmici na gostovanju 119:106.

U najiščekivanijem dvoboju ovogodišnjeg doigravanja, Rocketsi su dobro krenuli u susret predvođeni Jamesom Hardenom vodili u prvoj četvrtini. Gosti se postepeno vraćaju u susret i na poluvrijeme se odlazi s 56:56.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBRON JAMES DETALJNIM PRISJEĆANJEM ODUŠEVIO AMERIKU: ‘Ljudi, pa on, uz sve, ima i fotografsko pamćenje’

Warriorsi preuzimaju vodstvo na samom početku treće četvrtine te ga više ne ispuštaju do kraja. U brzinu više ubacio je Kevin Durant, borili su se domaćini, imali samo -2 na početku četvrte dionice, ali čvrsta obrana i raznovrstan napad bili su dovoljni za pobjedu Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant je utakmicu završio s 37 poena (14/27 šut iz igre), a slijedio ga je kvalitetno i Klay Thompson s 28 koševa. Steph Curry ubacio je 18. Vjerojatni MVP regularne sezone Harden zabio je 41 poena (14/24) uz sedam asistencija za Rocketse. Chris Paul je zabilježio 23 poena uz 11 skokova, a dvoznamenkasti su bili još samo Clint Capela (12) i Eric Gordon (15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo