jedna manje / Warriorsi prvo izgubili nemoguće, a onda i jednu od zvijezda do kraja sezone

Image
Foto: AP Images

Prvaci će biti oslabljeni do kraja sezone

16.4.2019.
22:32
AP Images
VOYO logo

Centar Golden State Warriorsa DeMarcus Cousins neće moći pomoći suigračima na putu prema trećem uzastopnom naslovu NBA prvaka, nakon što mu je u utorak ustanovljeno puknuće kvadricepsa lijeve noge koju je ozlijedio nakon tri i pol minute dvoboja protiv LA Clippersa, u kojem je njegova momčad poražena sa 131:135 nakon što je imala 31 poen prednosti sredinom treće četvrtine.

Cousins se Warriorsima priključio tijekom prošlog ljeta kad se oporavljao od puknuća Ahilove tetive, ozljede koju je zaradio igrajući za New Orleans. Jedan od najskupljih centara u NBA ligi prihvatio je igrati za samo 5,33 milijuna dolara u ovoj sezoni kako bi se s Golden Stateom domogao šampionskog prstena te svojim igrama zaradio novi unosni ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cousins je za Warriorse odigrao 30 utakmica u osnovnom dijelu sezone te ukupno 25 minuta u doigravanju prije nego što mu je puknuo mišić natkoljenice.

Prvaci su šokantnim porazom od Los Angeles Clippersa propustili prednost domaćeg terena. Sljedeće dvije utakmice prvog kruga doigravanja bit će odigrane u Staples Centeru, a prva je na rasporedu u noći s četvrtka na petak (4.30) po srednjoeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo