NEVJEROJATNA VEČER / Vratio se Babo, Giannis prestigao velikog Kareema Abdula-Jabbara i srušio Netse, DeRozan brojao do 50

Image
Foto: Profimedia

U posljednjoj NBA večeri vidjeli smo sjajnu predstavu Giannisa Antetokounmpa te povratak našeg Bojana Bogdanovića

1.4.2022.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Iza nas je još jedna uzbudljiva NBA večer koja nam je donijela nekoliko sjajnih predstava, iznenađenje i povratak našeg Bojana Bogdanovića.

Image
PRIČA O D'ANGELU RUSSELLU /

Bio je otpisan, klubovi su ga se rješavali kao čarapa, a onda je dobio neobičnu ulogu i postao vođa čopora

Image
PRIČA O D'ANGELU RUSSELLU /

Bio je otpisan, klubovi su ga se rješavali kao čarapa, a onda je dobio neobičnu ulogu i postao vođa čopora

Utah Jazzeri su svladali Los Angeles Lakerse 122-109 te su time još više smanjili šanse popularnog kluba da ove godine igra play-off košarku. U sastav Jazzera vratio se naš Bojan Bogdanović koji je propustio posljednjih devet utakmica. Postigao je 11 poena, uhvatio 3 skoka i podijelio pet asistencija, uz šut iz igre 4/11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babo u povratku nije briljirao, ali su zato Donovan Mitchell i Rudy Gobert bili sjajni. Prvi je imao 29 poena i sedam asistencija, dok je Francuz postigao 25 poena, uhvatio 17 skokova i podijelio dvije blokade. Kod Lakersa, koji su ponovno igrali bez LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa, najbolji je bio Russell Westbrook s 24 poena, šest skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pistonsi iznenadili, Giannis dominirao

Veliko iznenađenje priredili su Detroit Pistonsi, koji su na krilima svog rookieja Cadea Cunninghama svladali favorizirane Philadelphia 76erse. Cade je postigao 27 poena, a pratio ga je Saddiq Bey s 20 postignutih koševa. Kod Sixersa je najbolji bio Joel Embiid s 37 poena i 15 skokova. Ovim porazom je Phila pala na četvrto mjesto konferencije s 46 pobjeda i 30 poraza, prije svega nekoliko dana bili su na vrhu Istoka.

U veliko derbiju Istoka, Milwaukee Bucksi bili su bolji od Brooklyn Netsa nakon produžetaka 120-119. Nezaustavljiv je bio Giannis Antetokounmpo koji igra u nevjerojatnoj formi. Postigao je 44 poena, uhvatio 14 skokova i podijelio šest asistencija, a time je prestigao legendarnog Kareema Abdula Jabbara te postao najbolji strijelac Bucksa u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Netsa je Kevin Durant ubacio 26 poena, a Kyrie Irving 25, no to nije bilo dovoljno da se obuzda fantastični Grk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu utakmicu odigrao je i DeMar DeRozan koji je ubacio 50 poena u pobjedi Chicago Bullsa nad Los Angeles Clippersima 135-130. Tome je dodao pet skokova i šest asistencija, a valja nadodati kako su Zach LaVine i Nikola Vučević ubacili 21, odnosno 22 poena. Kod Clippersa je najbolji bio Reggie Jackson s 34 poena, dok je naš Ivica Zubac ubacio 11 poena i uhvatio devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawksi su bez većih problema svladali Cleveland Cavalierse 131-107, a do nove pobjede vodio ih je Trae Young s 30 poena i devet asistencija. Kod Clevelanda se iskazao Cedi Osman s 21 poenom.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo