VOĐA OKC-A STIGAO DO 80. TRIPLE-DOUBLEA U KARIJERI: / Westbrook nastavio gdje je i stao, Teodosić promašivao, Markkanen zablistao

Image
Foto: AFP
20.10.2017.
8:33
AFP
VOYO logo

Novo lice Oklahomine momčadi krenulo je u sezonu sa smiješkom, pa je tako publika u Chesapeake Energy Areni u pobjedničkom zanosu mogla vidjeti i novi jaki dvojac od kojeg se kroz sezonu mnogo očekuje. Predstavio im se tako, i to baš protiv momčadi za koju je igrao od 2011., Carmelo Anthony učinkom od 22 koša, šest više uz šest uhvaćenih lopti dodao je Paul George u pobjedi koja nije dolazila u pitanje. Unatoč vrlo dobro raspoloženom Kristapsu Porzingisu koji je uz 31 koš imao i 12 skokova. Samo je još Enes Kanter bio dvoznamenkast u poraženom timu, ubacio je turski centar deset poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U gradskom derbiju Los Angeles Clippersi su sa 108-92 bili bolji od Lakersa koji su zadnje vodstvo imali još u uvodnoj četvrtini utakmice i za koje je Ivica Zubac ostao na klupi za pričuve. Drugi izbor ovogodišnjeg drafta Lonzo Ball ostao je tri poena (uz devet skokova) u debiju u kojem je iz igre gađao 1-6, pa iz poraženog sastava vrijedi istaknuti tek Brooka Lopeza i njegov učinak od 20 poena i šest skokova.

I rookie Clippersa Miloš Teodosić, igrač koji je stigao kao bi popunio 'cipele' Chrisa Paula, nije zablistao napadačkom igrom u premijeri. Potrošio je devet lopti iz igre za šest poena, a imao i toliko asistencija za pobjednike u čijim su redovima iskočili Blake Griffin s 29 koševa i dvanaest skokova te DeAndre Jordan koji je ubacio 14 poena, ali i dominirao reketima u kojima je ugrabio 24 lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetkovani Chicago Bullsi pali su u Air Canada Centru kod Toronto Raptorsa predvođenih Valanciunasom (23 koša, 15 skokova) i debitantom u momčadi Milesom (22 poena) koji se posebno istaknuo u drugoj četvrtini kada je serijom 22-2 susret i odlučen. Završilo je 117-100. Kod Chicaga su najviše pokazali igrači pod košem, Robin Lopez je imao 18 poena i osam skokova, a finski rookie Lauri Markkanen predstavio se u NBA ligi sa 17 poena i osam uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA rezultati:

Toronto Raptors - Chicago Bulls 117-100

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder - New York Knicks 105-84

LA Lakers - LA Clippers 92-108

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo