[VIDEO] VUČEVIĆ MAJSTORSKI ODIGRAO, ALI NEDOVOLJNO ZA POBJEDU ORLANDA: / Wall pokazao da je još uvijek igračina

Image
Foto: Profimedia

Na drugom je mjestu ljestvice Istoka velika gužva.

3.1.2021.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Na samom početku ove, po mnogočemu, posebne NBA sezone imamo na vrhu Zapadne konferencije Phoenix Sunse s omjerom 5-1, dok na Istoku vrh drži Philadelphia s istim omjerom nakon sinoć odigranih utakmica.

Bila je ovo nesumnjivo večer neočekivanih junaka, prije svih na površinu je konačno isplivao John Wall, nekadašnji prvi izbor drafta i All-Star igrač, a danas nominalno druga violina Houston Rocketsa s neugodnom povijesti ozljeda iza sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wall je sinoć u izostanku Jamesa Hardena pokazao da on može biti vođa ovih Rocketsa. U pobjedi 102:94 zabio je 28 poena, podijelio je i šest asistencija, a u obrani je također bio impresivan jer je u džep stavio mlađeg i bržeg Foxa te na kraju utakmicu završio utakmicu s tri ukradene lopte i dvije blokade. Značajan doprinos pobjedi Rocketsa dali su i sjajni Christian Wood (20p, 15s, 4bl) i Eric Gordon (21p). Sažetak te utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NESTVARNA AKCIJA DONČIĆA: /

Ne mogu se Amerikanci načuditi Lukinoj genijalnosti i košarkaškom bezobrazluku; 'On pleše oko Adebayjoa'

Image
NESTVARNA AKCIJA DONČIĆA: /

Ne mogu se Amerikanci načuditi Lukinoj genijalnosti i košarkaškom bezobrazluku; 'On pleše oko Adebayjoa'

Gužva na vrhu

Philadelphia 76ersi pobijedili su u trećoj utakmici zaredom. Ovaj put pali su Charlotte Hornetsi (127:112) te se Philadelphia tako izdvojila na vrhu Istoka. Bila je to utakmica s jasnim ishodom od samog starta, dovoljno je reći da Hornetsi nikad nisu ni preuzeli vodstvo.

Philadelphia je imala balansiran timski učinak, a prvi među jednakima bio je Ben Simmons koji je ostvario triple-double učinak. Utakmicu je završio s 15 poena, 11 asistencija i 12 skokova. Sažetak te utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo već kod top momčadi Istoka, na drugom je mjestu ljestvice velika gužva. Orlando je porazom protiv Oklahome 108:99 stigao do omjera 4-2, jednako kao i Indiana, Cleveland i Atlanta, a to definitivno nisu momčadi koje očekujemo na samom vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Vučević bio je najbolji u redovima Orlanda. Crnogorac je ubacio 30 poena, uhvatio je 13 skokova uz četiri ubačene trice. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

U ostalim je utakmicama Indiana iznenađujuće izgubila protiv New Yorka, dok je Cleveland na krilima Colina Sextona slavio protiv Atlante. New Orleans Pelicansi svladali su Toronto Raptorse 120:116 uz izvrsno izdanje Brandona Ingrama koji je zabio 31 poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA rezultati

New Orleans Pelicans - Toronto Raptors 120:116 Indiana Pacers - New York Knicks 102:106 Orlando Magic - Oklahoma City Thunder 99:108 Philadelphia 76ers - Charlotte Hornets 127:112 Houston Rockets - Sacramento Kings 102:94 Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 91:96

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo