[VIDEO] SJAJNI ŠARIĆ OSTVARIO DOUBLE-DOUBLE UČINAK: / Ponovno najbolji strijelac u porazu Sixersa, ozljeda Curryja

Image
Foto: Screenshot

Dragan Bender odigrao je 30 minuta u porazu Sunsa te je zabio tri koša

9.3.2018.
8:19
Screenshot
VOYO logo

Sinoć je odigrano pet utakmica NBA lige, a svoje su minute zabilježili i dvojica Hrvata. Dario Šarić ponovno je odigrao sjajnu utakmicu te je bio najbolji strijelac svojih Philadelphia 76ersa koji su poraženi u gostima kod Miami Heata sa 108-99.

Šarić je za 30 minuta na parketu došao do double-double učinka - ubacio je 20 koševa i tome dodao 10 skokova i četiri asistencije. Vrlo dobar bio je na šutu za tri poena gdje je gađao 4/7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redick i Embiid našli su se odmah iza našeg košarkaša po broju koševa sa 18, odnosno 17 koševa. Goste je do pobjede predvodio Hassan Whiteside sa 26 koševa i osam skokova, a neuništivi Dwayne Wade dodao je 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Hrvat u sinoćnjoj akciji bio je Dragan Bender čiji su Phoenix Sunsi teško poraženi na gostovanju kod Oklahoma Thundera sa 115-87. Bender je za 30 minuta na terenu ubacio jednu tricu, dodao tri skoka i jednu asistenciju. Najbolji igrač u redovima Sunsa bio je Devin Booker sa 30 koševa. Kod domaćina, Russell Westbrook zabio je 27 koševa, a i bio je vrlo blizu novog triple-double učinka - imao je i osam skokova i devet asistencija. Paul George dodao je 21 koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki derbi odigrali su Golden State Warriorsi i San Antonio Spursa. Warriorsi su na svom terenu slavili rezultatom 110-107. Stephen Curry ozlijedio se nakon samo minute igre kada je izvrnuo gležanj te se nije vraćao u igru do kraja utakmice. Steve Kerr izjavio je nakon utakmice kako će Curry propustiti sljedeće dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Durant bio je najbolji igrač u pobjedničkoj momčadi sa 37 koševa, 11 skokova i četiri asistencije, a goste je predvodio sjajni LaMarcus Aldridge sa 30 koševa i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Boston Celtics 109-117

Charlotte Hornets - Brookly Nets 111-125

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo