VIDEO, SJAJNI BOGDANOVIĆ PREDVODIO PACERSE DO NOVE POBJEDE: / Večer obilježio stravičan lom noge Benderovog suigrača

Image
Foto: Screenshot

Čak četvorica hrvatskih košarkaša bila su u akciji sinoć

1.2.2018.
8:36
Screenshot
VOYO logo

Bojan Bogdanović odigrao je odličnu utakmicu za svoje Indiana Pacerse protiv Memphis Grizzliesa. Pacersi su pobijedili rezultatom 105-101, a naš je košarkaš bio najbolji strijelac svoje momčadi sa 21 košem. Na to je dodao pet skokova, jednu asistenciju i tri ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju su odlični bili Wayne Selden i MarcGasol s 24, odnosno 23 koša, ali njihove sjajne predstave nisu bile dovoljne da donesu pobjedu svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu sjajnu utakmicu odigrao je i Mario Hezonja. On je u pobjedi Magica na svom terenu protiv Lakersa 127-105 u igru ušao s klupe te je u 25 minuta provedenih na parketu zabio 14 koševa te dodao po četiri skoka i tri asistencije. Za tricu je gađao sjajnih 4/5 odnosno, 80%. Njegov najraspoloženiji suigrač bio je Speights s 21 košem, a kod momčadi iz Los Angelesa iskazali su se Randle i Clarkson sa po 20 koševa. Ivica Zubac nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U akciji je bio i Dario Šarić sa svojim Philadelphia 76ersima. Oni su na gostovanju kod Brooklyn Netsa poraženi sa 116-108. Za 33 minute na terenu Šarić je ubacio 12 koševa uz poprilično loš šut iz igre, 3/12. Embiid je odigrao novu fantastičnu utakmicu za Philadelphiju sa 29 koševa i 14 skokova, a Simmons je dodao 24 koša. Spencer Dinwiddie ubacio je 27 koševa za pobjedničku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Sunsi na svom su terenu sa 102-88 bili bolji od Dallas Mavericksa. Dragan Bender igrao je 20 minuta za pobjedničku momčad te upisao četiri koša, pet skokova i dvije asistencije. Jackson je zabio 21 koš, a Warren je dodao 20. Kod poraženih Mavericksa najbolji je bio Dennis Smith Jr. sa 17 koševa.

Utakmicu je obilježio stravičan lom noge Benderovog suigrača Isaiaha Canaana krajem prve četvrtine. On se sjurio prema košu Dallasa gdje su ga dočekala dvojica igrača i pokušala ga blokirati. Canaan je nezgodno pao na lijevu nogu koja je pukla pod njegovom težinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brz oporavak suigraču je zaželio i naš Dragan Bender.

Ostali rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawks - Chalotte Hornets 110-123

Cleveland Cavaliers - Miami Heat 91-89 (Žižić nije ulazio u igru)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics - New York Knicks 103-73

Portland Trailblazers - Chicago Bulls 124-108 (50 koševa McColluma)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo