[VIDEO] PRVACI SLAVILI U VELIKOM BOŽIĆNOM OKRŠAJU: / Warriorsi sredili Cavalierse, Durant uništio LeBrona

Image

Boston Celticsi su očito u lošem razdoblju, poraženi su treći put u posljednje četiri utakmice.

26.12.2017.
8:42
VOYO logo

U velikom božićnom derbiju NBA lige aktualni prvaci Golden State Warriorsi su pred vlastitim navijačima u Oaklandu pobijedili doprvake Clevelenad Cavalierse s 99-92. Iako su igrači bez ozlijeđenog Stephena Curryja, Warriorsi su u neizvjesnom dvoboju uspjeli pronaći put do pobjede, već 12. u posljednjih 13 utakmica u ligi.

Image
ŠARIĆ POSRAMIO LATVIJCA U NAJSLAVNIJOJ DVORANI SVIJETA: /

Philadelphia slavila, Hrvat majstorijom oduševio navijače

Image
ŠARIĆ POSRAMIO LATVIJCA U NAJSLAVNIJOJ DVORANI SVIJETA: /

Philadelphia slavila, Hrvat majstorijom oduševio navijače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod prvaka je s 25 koševa, sedam skokova i pet blokada bio Kevin Durant, poen manje je upisao Klay Thompson, a Draymond Green je ubilježio još jedan triple-double (12 koševa, 12 skokova, 11 asistencija). Gostima, za koje nije igrao naš Ante Žižić, nije pomogao odlično raspoloženi Kevin Love koji je ubacio 31 koš i dodao tome 18 skokova. Najbolji košarkaš današnjice LeBron James bio je daleko od svojih najblistavijih izdanja - upisao je 20 koševa (trice 2-7) i šest asistencija, ali i sedam izgubjenih lopti, a 'popio' je i blokadu od Duranta 24 sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook predvodio Thunder

Boston Celticsi su očito u lošem razdoblju, poraženi su treći put u posljednje četiri utakmice. Na Božić su u svome TD Gardenu sa 103-111 izgubili od Washingtona u čijim su redovima Bradley Beal s 25 koševa i osam skokova te John Wall s 21 poenom i 14 asistencija. Kod Celticsa su prva imana bili Kyrie Irving i Jayson Tatum s po 20 koševa.

U još jednom velikom okršaju večeri Oklahoma City je na krilima svoga zvjezdanog trojca svladao Houston sa 112-107. Prošlosezonski MVP lige Russell Westbrook je predvodio Thunder s 31 košem i 11 asistencija, Paul George je dodao 24, a Carmelo Anthony 20 poena. U poraženoj je momčadi tradicionalno najbolji bio bivši član Oklahome James Harden s 29 koševa, osam skokova i 14 asistencija. Rocketsima je ovo bio treći uzastopni poraz nakon serija od 14 pobjeda zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo