[VIDEO] 'NE OVOG PUTA, KAŽE ZUBAC': / Pogledajte majstoriju kojom je zvijezda iz Čitluka raspametila Collina Sextona

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Zubac najbolji bloker večeri u NBA ligi

15.1.2020.
8:57
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, NBA prvak prošle sezone s Torontom Kawhi Leonard, odigrao je fantastičnu utakmicu protekle noći po hrvatskom vremenu za svoje LA Clipperse. Leonard je ubacio 43 poena (do treće četvrtine je zabio 43), uz 4 skoka i 3 dodavanja za 28:44 minuta igre. Šut za dva iznosio mu je 14-22, za tricu sjajnih 6 od 10. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Leonard trenutno 8. strijelac NBA lige

Slobodna bacanja gađao je 9-10. Kawhi Leonard trenutno je tek 8. strijelac NBA lige s prosjekom od 26.3 poena po susretu, iza vodećeg strijelac lige Jamesa Hardena (37.8 poena), Giannisa Antetokounmpoa koji je na drugom mjestu s 30.0 poena po utakmici. Trae Young na trećem je mjestu s 29.1 poenom po utakmici. Slovenski wunderkind, 20-godišnji Luka Dončić, četvrti je strijelac NBA lige s 28.9 poena, 9.6 skokova i 8.8 dodavanja po utakmici. Blizu je triple-double učinka i, kako sad stvari stoje i prema brojkama, trebao bi nastupiti na All Star utakmici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac spustio rampu

Zanimljivo, ali Ivica Zubac je u pobjedi svojih Clippersa nad Cavsima 128:103 u Staples Centru ostvario 4 blokade, što je najbolji učinak u blokadama protekle noći u ligi. Rođeni Mostarac je ostvario double-double učinak od 12 poena i 10 skokova. Uz spomenuto, imao je i dvije asistencije. Na You Tube kanalu osvanula je i Leonardova predstava protiv Clevelanda u trajanju od 4 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blokadom prizemljio Collina Sextona

Na samom početku videa, odnosno u 10 minuti susreta, Zubac je odlično blokadom prizemljio najboljeg pojedinca u ovoj utakmici u redovima Clevelanda s 25 poena Collina Sextona prilikom jednog pokušaja proboja i polaganja.

Image
LEBRON S LAKERSIMA RAZBIO BIVŠI KLUB: /

Boston svladao Chicago, Žižić i Hezonja nisu igrali

Image
LEBRON S LAKERSIMA RAZBIO BIVŠI KLUB: /

Boston svladao Chicago, Žižić i Hezonja nisu igrali

"Ne ovog puta, kaže Ivica Zubac", kazao je američki komentator uglednog FOX Sporta, koji je i prenosio ovaj dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga su Clippersi pokrenuli kontranapad, lopta je bila došla do Leonarda koji se majstorijom oslobodio čuvara, nakon čega je sigurno i mirno zakucao...

'Leonard je kazao pusti me da pokažem kako se to radi'

"Leonard je kazao pusti me da pokažem kako se to radi", kazao je komentator utakmice. Zubac je trenutno na prosjeku od 8.3 poena, 6.9 skokova i 0.9 asistencija po susretu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati NBA utakmica odigranih 14. siječnja:

Atlanta Hawks - Phoenix Suns 123-110 (Dario Šarić je odigrao 19 minuta za Phoenix, zabio je četiri koša i upisao jedan skok, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu) Brooklyn Nets - Utah Jazz 107-118 (Bojan Bogdanović je odigrao 32 minute za Utah, zabio je 18 koševa i upisao dva skoka i jednu ukradenu loptu) Memphis Grizzlies - Houston Rockets 121-110 Milwaukee Bucks - New York Knicks 128-102 (Dragan Bender je odigrao 21 minutu za Milwaukee, bez pogodaka, ugrabio je sedam skokova i upisao dvije asistencije, jedan blok i jednu ukradenu loptu) Golden State Warriors - Dallas Mavericks 97-124 LA Clippers - Cleveland Cavaliers 128-103 (Ivica Zubac je odigrao 25 minuta za LA Clipperse, zabio je 12 koševa i ugrabio deset skokova te upisao dvije asistencije i četiri bloka; Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo