VIDEO: / Monstruozni James 'unistio' Brooklyn

13.5.2014.
9:05
VOYO logo

LeBron James predvodio je prvake do pobjede s cak 49 poena, sest skokova i tri ukradene lopte. James je iz igre sutirao 16-24, a brojem koseva je ujedno izjednacio najbolji ucinak karijere u doigravanju.

Jedini period na utakmici kada je Brooklyn bio bolji dogodio se u drugoj cetvrtini, kada je spomenuti James bio na klupi za pricuvne igrace kako bi malo predahnuo. No cim se vratio na parket vratio je prednost na stranu svoje momcadi, a ista je stajala do posljednje cetvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje su se momcadi u njoj izmjenjivale u vodstvu, a kljucnu je tricu iz kuta, za vodstvo 97:94, ubacio Chris Bosh malo manje od minutu prije kraja utakmice. Brooklyn, koji je nakon 15 trica u trecoj utakmici nocas ubacio samo pet (iz 22 pokusaja), je promasio iduci napad, a potom je Miami, tocnije Dwyane Wade, upisao skok u napadu nakon promasaja, te je utakmica do kraja rijesena izvodenjem slobodnih bacanja.

//www.youtube.com/embed/IBGTq4TYdD8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami vodi u seriji do cetiri pobjede s 3-1, a iduca utakmica na rasporedu je u noci sa srijede na cetvrtak, kada je domacin ponovno Heat.

Portland je pred svojim navijacima izbjegao eliminaciju od San Antonio Spursa, te je pobjedom 103:92 izborio povratak u Teksas, gdje u prve dvije utakmice nije bio ni blizu pobjede. Iako je Damian Lillard bio najefikasniji u redovima pobjednicke momcadi, kljucnu je ulogu u redovima Portlanda odigrao Nicolas Batum, koji je upisao 14 koseva, 14 skokova i osam asistencija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kljuc Portlandove pobjede bilo je i zadrzavanje Tonyja Parkera, koji je susret zavrsio s 14 poena, nakon sto je u tri od posljednje cetiri utakmice ubacivao najmanje 29 koseva.

//www.youtube.com/embed/sj5oNUuVJ80

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kljucna je za ovaj susret bila treca cetvrtina, koju je Portland dobio rezultatom 35-20. Treba naglasiti i da je Portland ovoga puta imao podrsku i s klupe, jer je Will Barton ubacio 17 poena. Podsjetimo, klupa Trail Blazersa je u trecoj utakmici pridonijela sa svega sest poena! Peta utakmica serije igra se u AT&T Centeru u noci sa srijede na cetvrtak.

Istocna konferencija: Brooklyn – Miami 96-102 (Johnson 18k, 3s, Pierce 16k, 7s / James 49k, 6s, Wade 15k, 4s, 3a) Miami vodi u seriji 3-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapadna konferencija: Portland – San Antonio 103-92 (Lillard 25k, 4s, 5a, Batum 14k, 14s, 8a / Duncan 12k, 9s, Leonard 11k, 7s) San Antonio vodi u seriji 3-1

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo