pobjeda u 7. utakmici / VIDEO LeBron James monstruoznom partijom odveo Cavse u drugu rundu playoffa: Bogdanović podbacio

Cavsi su na krilima Jamesa silovito krenuli u utakmicu, poveli sa 9-2, a već u prvoj četvrtini u nekoliko navrata imali i dvoznamenkastu prednost

30.4.2018.
7:44
VOYO logo

Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja u NBA ligi nakon što su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvoga kruga na svom terenu svladali Indiana Pacerse sa 105-101.

Briljantnu utakmicu kod Cavsa odigrao je LeBron James sa 45 koševa, 9 skokova i 7 asistencija, Tristan Thompson je dodao 15 poena i 10 skokova, a Kevin Love 14 ubačaja. Kod Pacersa Victor Oladipo je ubacio 30 pogodaka, sakupio 12 skokova i podijelio 6 asistencija, Darren Collison je dodao 23 koša, a Thaddeus Young 14 poena i 10 skokova. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović nije imao svoju večer, za 37 minuta provedenih na terenu postigao je samo tri poena (šut za dva 0-2, trica 1-7) uz dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsi su na krilima Jamesa silovito krenuli u utakmicu, poveli sa 9-2, a već u prvoj četvrtini u nekoliko navrata imali i dvoznamenkastu prednost. na odmor se otišlo s vodstvo domaćih 54-43, no u trećoj četvrtini gosti iz Indiane su uspjeli nadoknaditi zaostatak i tricom Bogdanovića čak i povesti sa 59-58. Uoči posljednjih 12 minuta bilo je 76-74 za Cavse, a tada je s nekoliko uzastopnih ubačaja zablistao Love i odveo domaće do vodstva 91-79. Indiana nakon toga više nije uspjela smanjiti na manje od pet razlike sve dok Oladipo tricom sa sirenom nije postavio konačnih 105-101.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland će u drugom krugu doigravanja igrati protiv prvih nositelja Istočne konferencije Toronto Raptorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo