[VIDEO] LAKERSI NAPRAVILI DIVOVSKI KORAK PREMA NBA FINALU: / Howard 'pojeo' Jokića, James blizu triple-doublea

Image
Foto: Jevone Moore/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Lakersi trenutno gledaju više prema velikom finalu, a tu mogu upasti u zamku. Naime, na konopcima su Denver također imali i Clippersi te Utah Jazz pa su se Nuggetsi ipak uspjeli izvući

25.9.2020.
8:31
Jevone Moore/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia
VOYO logo

Los Angeles Lakersi odnijeli su još jednu pobjedu protiv Denver Nuggetsa u finalu Zapadne konferencije i tako se njihovo vodstvo popelo na 3-1, što znači da su jednu pobjedu udaljeni od velikog NBA finala.

U jučerašnjoj su utakmici slavili 114:108 bez velike drame i pompe, Lakersi su jednostavno kroz cijelu utakmicu bili bolja momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za momčad u zlatnom i ljubičastom na centarskoj poziciji krenuo je Dwight Howard, nekadašnji najbolji centar NBA lige i pokazao se to kao dobro rješenje jer su Lakersi jako dobro kontrolirali skok u obrani, ali i u napadu.

Howard je u 22 minute na parketu uhvatio 11 skokova, a šest ih je bilo u napadu. Zabio je i 12 poena. Dvojac James-Davis uzeo je većinu šuteva u momčadi Lakersa. King James završio je utakmicu na rubu triple-doublea (26p, 9s, 8a), dok je Davis predvodio sve strijelce na utakmici s 34 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] MICHAEL JORDAN UKAZAO SE U DISNEYLANDU: /

Pogledajte potez o kojem bruji košarkaški svijet

Image
[VIDEO] MICHAEL JORDAN UKAZAO SE U DISNEYLANDU: /

Pogledajte potez o kojem bruji košarkaški svijet

Na konopcima

S druge strane, centar Nuggetsa Nikola Jokić bio je dobar, no ne i spektakularan (A Nuggetsi trebaju spektakularnog Jokića ako misle nešto napraviti). Zabio je 16 poena uz 7 skokova i 4 asistencije, a najbolji je kod Denvera bio Jamal Murray koji je zabio 32 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi trenutno gledaju više prema velikom finalu, a tu mogu upasti u zamku. Naime, na konopcima su Denver također imali i Clippersi te Utah Jazz pa su se Nuggetsi ipak uspjeli izvući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo