NIJE SMIJESAN VIDEO / Gospodi s naocalama lopta 'rasturila' glavu

Jedna starija gospoda nece po dobrom pamtiti prisustvovanje NBA utakmici izmedu Charlotte Hornetsa i Sacramento Kingsa. Naime, prilikom jedne akcije Hornetsa dobila je loptom u glavu.

13.3.2015.
7:56
VOYO logo

Poznata je stvar da kosarkaski zaljubljenici u Americi skupo placaju sjedala blizu terena. U principu, to je i stvar luksuza jer se na tim mjestima najbolje vide dogadanja na terenu kao i sto se najbolje moze osjetiti i dozivjeti sva kosarkaska uzbudenja koja pruza najjaca liga svijeta, NBA liga. Medutim, jednoj starijoj gospodi prisjeo je taj luksuz.

Prilikom jedne akcije Charlotte Hornetsa u srazu sa Sacramento Kingsima, spomenuta gospoda je gledala u mobitel osobe do sebe, ocito totalno nezainteresirana dogadanjima na parketu. I to joj se 'odbilo od glavu', u pravom smislu te rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bek suter Hornetsa Lancea Stephenson je u jednoj akciji prejako dodao loptu svojem suigracu, lopta mu je u trenutku dodavanja malo presla preko ruke, i zavrsila ravno u licu starije gospode. Udarac je bio snazan a gospoda nije znala sto ju je snaslo. Eto, i to se dogada kada ne pratite sportska dogadanja a prisustvujete sportskom dogadaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, domaci Hornetsi su izgubili tak sraz protiv Sacramento Kingsa sa 106:113.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo