[VIDEO] BENDEROVA UTAKMICA ŽIVOTA: / Oklahomu uništio tricama i monstruozno blokirao Russella Westbrooka

Image
Foto: Screenshot

Trener Sunsa Jay Triano ukazao mu je veliko povjerenje davši mu čak 39 minuta na parketu što je naš košarkaš iskoristio na najbolji mogući način

8.1.2018.
8:16
Screenshot
VOYO logo

Dragan Bender odigrao je fantastičnu utakmicu za svoje Phoenix Sunse protiv Oklahome ubacivši rekordnih 20 poena! Sunsi su pobijedili rezultatom 114-100, a do tog učinka Bender je stigao zahvaljujući gotovo savršenoj šuterskoj večeri, tricu je gađao 6/8, odnosno 75%. Na to je dodao šest skokova, četiri asistencije, jednu ukradnu loptu i tri velike blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od te tri blokade bila je uistinu spektakularna, posebice zato jer ju je napravio jednom od najboljih igrača NBA lige, Russellu Westbrooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benderu ide sve bolje u NBA ligi o čemu govori i činjenica da je imao daleko najveću minutažu od svih svojih suigrača - trener Jay Triano dao mu je čak 39 minuta na parketu što je naš košarkaš odlučio iskoristiti na najbolji mogući način. Čak 17 od 20 koševa postigao je u drugom poluvremenu kada je Oklahoma došla opasno blizu Sunsima, na samo jedan koš zaostatka, ali Bender je uzeo stvar u svoje ruke i tricama ponovno odvojio svoju momčad na nedostižnu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunse je do pobjede predvodio Devin Booker sa 26 koševa, a TJ Warren dodao je 23. Kod gostiju najbolji je bio već spomenuti Russell Westbrook koji je ostvario novi triple-double učinak: 26 koševa, deset skokova i 11 asistencija. George je dodao 19 koševa za Thundere, a Adams 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo