VELIKI SKANDAL DOBIO SVOJ EPILOG / Grčki velikan odbio se pojaviti na utakmici i izbacio sam sebe u drugu ligu

Image

Olympiakos je ovim potezom, koji je najavio prošli tjedan, sam sebe izbacio u drugu ligu odnosno načinio prvi korak ka prelasku u ABA ligu

20.5.2019.
18:15
VOYO logo

Premda je vlasnik Panathinaikosa vjerovao do kraja, obrat se ipak nije dogodio. Olympiakos se u zakazanih 18 sati nije pojavio u OAKA areni gdje ga je u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka trebao čekati najveći rival Panathinaikos.

"Želimo vjerovati da će se predomisliti u posljednji trenutak i da će doći igrati u OAKA Areni večeras", rekao je ranije tijekom ponedjeljka Dimitris Giannakopoulos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos je ovim potezom, koji je najavio prošli tjedan, sam sebe izbacio u drugu ligu odnosno načinio novi korak ka prelasku u ABA ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sve je krenulo u posljednjoj međusobnoj utakmici u polufinalu Kupa kada se Spanoulis i društvo nisu vratili iz svlačionice na poluvremenu jer su smatrali da suci navlače za Panathinaikos. I ne samo tada.

Skandal je sada dobio svoj epilog u Grčkoj, a uskoro bi mogao i u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konflikt između Olympiakosa i Panathinaikosa važan je na lokalnoj razini, ali mi smo u toj situaciji neutralni. Razočaran sam zbog svega i smatram da je sve ovo sramota za grčku košarku", rekao je prvi čovjek Eurolige Jordi Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo