Večer iznenađenja, pali i Lakersi i Chicago!

Košarkaši Dallasa i Atlante napravili su dva velika iznenađenja u polufinalnim okršajima protiv L.A. Lakersa i Chicago Bullsa.

3.5.2011.
14:26
VOYO logo

Atlanta je tako u seriji na četiri pobjede povela s 1:0 na Istoku i zadala mnogo briga Bullsima, koje se osim tijesnog poraza pogodila i ozljeda najboljeg igrača Derricka Rosea. Još nije jasno hoće li Rose moći nastupiti u drugoj utakmici koja se igra u Chicagu, također u srijedu, a ni u prvoj utakmici nije briljirao. Upisao je 24 poena i 10 skokova, s katastrofalnim postotkom šuta iz igre 11-27.

Atlantu je do pobjede vodio igrač utakmice Joe Johnson sa 34 poena od čega je 10 zabio u zadnjoj četvrtini, uz sjajan postotak šuta (za dva poena je gađao 12-18, a pogodio je svih pet pokušaja za tricu i svih 5 slobodnih bacanja). Jamal Crawford dodao je 22 poena za Hawkse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalnom okršaju na Zapadu, L.A. Lakersi nisu uspjeli iskoristiti prednost koju su imali sve do zadnje trećine, u jednom trenutku ona je narasla čak do 16 koševa razlike te su na kraju izgubili s frustrirajućih 96:94. Junak gostujuće pobjede Mavericksa u Staples Centru bio je Dirk Nowitzki koji je u zadnjim sekundama ubacio dva slobodna bacanja za pobjedu. U posljednjem napadu Lakersi nisu uspjeli izboriti barem produžetke, ključnu tricu promašio je Kobe Bryant.

Nowitzki je ukupno upisao 28 skokova i 14 skokova, a dok je u redovima Lakersa najbolji ponovno bio Bryant sa 36 koševa i 5 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo