iskoristio priliku / Utakmica života za mladog Dubrovčanina: Hezonja torpedirao Detroit s 28 koševa, uključujući osam trica!

Za 31 minutu na parketu Hezonja je ubacio 28 poena (dosadašnji rekord 21) uz šut (2/6 za dva, 8/12 za tri)

18.12.2017.
9:25
VOYO logo

Nakon što je Orlando ostao bez niza igrača zbog ozljeda, Frank Vogel bio je prisiljen okrenuti se prema Mariju Hezonji i u posljednjim utakmicama pokloniti mu povjerenje. Hezonja to vraća, a na gostovanju kod Pistonsa odigrao je svoju najbolju utakmicu otkako je u NBA ligi, piše Sportnet. 

Za 31 minutu na parketu ubacio je 28 poena (dosadašnji rekord 21) uz šut (2/6 za dva, 8/12 za tri) pri čemu je nadmašio i dosadašnji rekord po broju ubačenih trica koji je bio dvostruko manji. Tome je dodao i šest skokova, tri ukradene lopte i dvije asistencije te je Orlando s njim na parketu imao +9 što je najbolje u redovima Magica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja je odradio odličan posao na obje strane parketa, u napadu nije čekao već je konstantno bio u pokretu, radio blokove, tražio loptu te je pokazao da s pravim ulaskom u utakmicu, s puno samopouzdanja, ali i povjerenja trenera, ima što tražiti u ovoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je odigrao odličnu utakmicu, Orlando je najvećim dijelom susreta bio u zaostatku i nije imao previše šanse. u samoj završnici se trgnuo, uspio je smanjiti zaostatak, ali nije se dovoljno približio da bi imao posjed za poravnanje ili preuzimanje vodstva.

Završilo je 114:110 za Detroit koji je zahvaljujući odličnom šutu u pravo vrijeme stvorio visoku razliku i na kraju je uspješno priveo meč kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Hezonje, kod Orlanda su dobar posao odradili i Nikola Vučević s 24 poena, 14 skokova i sedam asistencija te Johnathon Simmons s 23 poena, sedam asistencija i šest skokova. Kod pobjednika Reggie Bullock ubacio je 20 poena, a po 17 su dodali Tobias Harris, Reggie Jackson (šest asistencija) i Anthony Tolliver, piše Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo