'Svaku večer sam vani s obitelji pijan kao tvor!'

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Londonu igraju tako dobro da njihov izbornik Mike Krzyzewski, prema pisanju nekih medija, praktički nema posla.

12.8.2012.
10:01
VOYO logo

Takvi napisi su malo 'bocnuli' Krzyzewskog koji je u šali komentirao: "Apsolutno nemam posla. Svaku sam večer vani sa svojom obitelji, pijan kao tvor. Čekajte da me vidite večeras. Ustat ću se ujutro u 6 sati. Svi ste vi pozvani da izađete sa mnom. Samo ćemo valjati prokletu loptu i to je to", rekao je Krzyzewski, čija je momčad u petak u polufinalu pregazila Argentinu 109:83, a na putu do zlata stoji im još samo Španjolska u reprizi finala OI iz Pekinga prije četiri godine.

Govoreći o Španjolcima koje su Amerikanci u Pekingu u finalu dobili 118:107, Krzyzewski se uozbiljio. "Imaju jednog od pet najboljih igrača svijeta u Pauu Gasolu. Calderon im je pogodio ključne šuteve (u polufinalu protiv Rusije, op.a.). Imaju najbolju rotaciju velikih igrača na turniru i dugu klupu. Sergio Llull je dinamit, opasan igrač. Oni su momčad koja nas može pobijediti", izjavio je Krzyzewski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo