TATUM S 50 POENA RAZVALIO WASHINGTON: / Boston osigurao nastup u doigravanju, ići će na Brooklyn Netse

Image
Foto: Profimedia

Sad Pacersi moraju još igrati protiv Washingtona za posljednje mjesto u doigravanju na Istoku. Tko pobijedi u toj utakmici, ide na prvu momčad konferencije Philadelphiju.

19.5.2021.
8:35
Profimedia
VOYO logo

U prvim utakmicama kontroverznog play-in turnira NBA lige Boston Celticsi su slavili protiv Washington Wizardsa 118:100, dok su Indiana Pacersi pobijedili Charlotte Hornetse 144:117.

Celticsi su bili jedna od najgorih momčadi u posljednjem mjesecu regularne sezone. Objektivno su se trebali boriti za vrh Istoka, no ovom su sinoćnjom pobjedom osigurali sedmo mjesto konferencije i nezgodan match-up protiv Brooklyn Netsa u prvom krugu doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča jučerašnje večeri bio je Jayson Tatum, najbolji igrač Boston Celticsa, koji je ukipao 50 poena Wizardsima. Kod Bostona je također izvrstan bio Kemba Walker koji je zabio 29 poena, dok je kod Washingtona statistički najbolji bio Russell Westbrook s 20 poena, 14 skokova, 5 asistencija, 3 ukradene lopte i 2 bloka. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana još ima nade

Indiana Pacersi bili su uvjerljivi protiv Charlotte Hornetsa (144:117). U napadu su pošteno podijelili teret, tako da je osam igrača na kraju završilo s dvoznamenkastim brojem poena. Kod neuvjerljivih Hornetsa najbolji je bio Miles Bridges s 23 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Indiani nije ova pobjeda bila dovoljna da se plasira u play-off. Sad Pacersi moraju još igrati protiv Washingtona za posljednje mjesto u doigravanju na Istoku. Tko pobijedi u toj utakmici, ide na prvu momčad konferencije Philadelphiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo