SUPRUGA KOBEJA BRYANTA SLOMLJENA JE: / Pomalo bizarnim, ali opet tako razumljivim i dirljivim statusom rasplakala je milijune diljem svijeta

Image
Foto: Instagram: Vanessa Bryant

'Zašto se buditi sljedećeg jutra, a da moja djevojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život'

11.2.2020.
13:42
Instagram: Vanessa Bryant
VOYO logo

Slomljena od tuge za suprugom Kobijem i kćeri Gigi, Vanessa Bryant u posljednje vrijeme redovno svoju bol opisuje na društvenim mrežama. No, ovog je puta Vanessa otišla korak dalje, pa je napisala pomalo bizarni status, ali opet tako razumljiv. Naime, tijekom ponedjeljka Vanessa je putem svog Instagram profila napisala tekst koji lomi i najtvrđa srca, a koja za poruku ima bolno shvaćanje: 'Zašto se ja svakog jutra budim, a moja Gigi ne? Ljuta sam".

Otišla korak dalje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je napravila uz priloženi video Kobea i Ganne Onore Bryant, koji su poginuli proteklog mjeseca u tragičnoj helikopterskoj nesreći u Calabasasu, zajedno sa još sedmero ljudi, a koja je odjeknula i šokirala svijet.

"Nerado prepuštam svoje osjećaje riječima. No, moj mozak ne prihvaća da mojih Ganne Onore i Kobeja više nema. Ne mogu, u isto vrijeme, shvatiti uopće da njih dvoje više nema. Dok pokušavam procesuirati da mojih najdražih više nema, moje tijelo odbija prihvatiti da mi se moja Gigi nikada neće vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zašto se buditi sljedećeg jutra, a moja djevojčica ne?! Ljuta sam! Pred njom je bio život'

Sve je to pogrešno. Zašto se buditi sljedećeg jutra, a da moja djevojčica nema tu mogućnost?! Ljuta sam! Pred njom je bio život. Onda shvatim da moram biti jaka za moje tri kćeri. Ljuta sam što nisam s Kobijem i svojom Gigi, ali i zahvalna što sam ovdje sa Natalijom, Biankom i Capri. Znam da je to normalno. To je dio procesa tugovanja. No, htjela sam podijeliti s vama kako se netko osjeća kada doživi takav gubitak. Bože, voljela bih da su ovdje i ova noćna mora bi bila gotova. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite moliti za njih", napisala je Vanessa na Instagramu, što prenosi ugledni britanski Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko je puta javno istupila nakon nesreće

Vanessa Bryant (37) nekoliko je puta javno istupila nakon nesreće, iako je u postu na društvenim medijima rekla je da se "nerado" izjašnjava po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrt Kobea Bryanta, legendarnog košarkaša s pet prstena prvaka s NBA Lakersima, s 18 nastupa na All Star utakmici i jedne od najomiljenijih svjetskih sportskih ličnosti, izazvala je šok i tugu kod milijuna navijača diljem svijeta, kao i kolega košarkaša koji je bio najbliže košarkaškom savršenstvu najvećeg ikad, Michaelu Jordanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federalni istražitelji još uvijek nisu utvrdili uzrok pada u Calabasasu

Umirovljeni košarkaš Los Angeles Lakersa bio je na putu za omladinski košarkaški turnir na kojem je bio trener, a njegova kći i još dvije druge djevojke u helikopteru trebali su nastupiti na utakmici. Federalni istražitelji (FBI) još uvijek nisu utvrdili uzrok pada u Calabasasu, gradiću nedaleko od Los Angelesa, ali su rekli da je helikopter letio u gustoj magli i da nema dokaza o kvaru motora, prenosi Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo