STVARA SE NOVA NBA MEGAMOMČAD: / Ovaj potez nagovještava upravo to

Image
Foto: Profimedia

Pod salary capom imat će slobodnih 46 milijuna, dovoljno za dva maksimalna ugovora

7.6.2019.
12:20
Profimedia
VOYO logo

Bliži se 1. srpnja i dan kada će u NBA ligi i službeno započeti transfer-ludnica i kada će slobodni igrači moći slobodno pregovarati s potencijalnim poslodavcima.

Među slobodnim igračima ovo ljeto najzvučnija su imena Kevin Durant, Kawhi Leonard, Kyrie Irving, ali i Kemba Walker, Jimmy Butler, Klay Thompson...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva maksimalca

Neki od njih mogli bi završiti u Brooklynu (najbliži Irving) koji je naumio stvoriti novu megamomčad nakon neuspjelog eksperimenta prije nekoliko godina kada je iz Bostona povukao veterane poput Paula Piercea, Kevina Garneta...

Taj je promašaj iza njih, a novim su potezom napravili prostor koji im omogućava da privole zvijezde budući da su odradili razmjenu s Atlantom kojoj su poslali Allena Crabbea i 17. izbor na draftu, a dobili Taureana Princea te još dva izbora na draftu u sljedeće dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitnije od toga jest za sadašnjost da su se Netsi riješili 18 milijuna dolara pod salary capom što znači da će imati slobodnih 46, dovoljno za dva maksimalna ugovora, pa čak i da zadrže D'Angela Russella koji će postati ograničen slobodan igrač, pa Netsi mogu, ako žele to i budu mogli, mečirati svaku ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo