ŠTO SE DOGAĐA S PONAJBOLJIM KOŠARKAŠEM DANAŠNJICE? Trener je iskreno progovorio: / 'Bio bih iznenađen da se vrati'

Image
Foto: AFP

Problemi za jednu od najboljih momčadih Zapada

22.2.2018.
10:17
AFP
VOYO logo

Najbolji košarkaš San Antonio Spursa Kawhi Leonard i dalje je daleko od povratka na NBA parkete. Nakon što je zbog teže ozljede desnog kvadricepsa propustio početak sezone, Leonard se vratio i odigrao devet utakmica, ali ponovno je odlučio pauzirati.

Krilo Spursa provelo je u New Yorku deset dana kako bi se konzultirao sa specijalistima i dobilo drugo mišljenje te je sada sve na njemu, piše ESPN. Jedan od najboljih košarkaša svijeta i obrambenih igrača u NBA ligi odigrao je ove sezone devet utakmica te je prosječno ubacivao 16.2 poena uz 4.7 skokova i 2.3 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POVRATAK NAJBOLJEG OBRAMBENOG IGRAČA LIGE: Popovich potvrdio, Leonard će igrati protiv Dallasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici su mu dali zeleno svjetlo za povratak, ali on je zasad odlučio kako se neće vratiti u rotaciju momčadi iz Teksasa. Ako se vrati, to će biti zato jer je procijenio kako može igrati bez boli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio bih iznenađen ako bi se Kawhi vratio ove sezone. Nema još puno utakmica do kraja, i on još nije spreman. Ako će kojim slučajem biti, to će biti veoma kasno i onda ćemo imati tešku odluku pred nama. Tako da pokušavam biti iskren i logičan - bio bih iznenađen ako se vrati ove godine", rekao je trener Spursa Gregg Popovich.

San Antonio ima omjer 35-24, trenutačno su treća momčad Zapadne konferencije. Iako dobro guraju i bez Leonarda, u doigravanju će se sigurno jako osjetiti izostanak njihovog najboljeg igrača za kojeg se prije nekoliko tjedana govorilo kako je možda i nezadovoljan u Spursima, a aktualni ugovor mu istječe sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo