prebačen u Beograd / Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić teško stradao: 'Slomio je gornju i donju čeljust, leži u komi'

Image
Foto: Shutterstock

Kuzmićeve ozljede jako su teške

14.7.2019.
13:45
Shutterstock
VOYO logo

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić jutros je teško stradao u prometnoj nesreći. Na cesti Banja Luka - Prijedor kod mjesta Ramići sudarili su se Porsche i BMW, a u jednom od automobila bio je Kuzmić. 

Nakon sudara, Porsche u kojem je bio Kuzmić prevrnuo se i završio u polju. Telegraf.rs neslužbeno doznaje da Kuzmić ima ozljede glave i prsnog koša i nakon operacije u KBC-u RS hitno je helikopterom prebačen u Beograd. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Nezavisne novine/YouTube

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kuzmić je u izravnom sudaru slomio gornju i donju čeljust i trenutačno je u komi. Prema riječima dr. Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu, ali su ozljede jako ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Hitni centar u Beogradu", piše Telegraf.rs.

Ognjen Kuzmić karijeru je počeo u banjalučkom Borcu, a dvije godine igrao je u NBA ligi za Golden State Worriorse. S reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na Europskom prvenstvu 2017. godine kada je igrao za Crvenu zvezdu. Nakon toga zaigrao je za Real Madrid, a nedavno se vratio u Zvezdu gdje je potpisao dvogodišnji ugovor.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo