SRBIJO, ČUJEŠ LI OVO? / Slovenci poslali opaku poruku orlovima! 'Ne želim zvučati bahato, ali...'

Image
Foto: AFP

Rado Trifunović, pomoćnik izbornika slovenske košarkaške reprezentacije, smatra da Slovenija ima velike izglede za pobjedu protiv Srbije u finalu EuroBasketa, koji je na rasporedu u nedjelju u 20.

16.9.2017.
14:09
AFP
VOYO logo

"Ne želim zvučati bahato, ali imamo velike izglede za pobjedu protiv Srbije u finalu EP-a. To govorim jer smo pružili odlične partije na EuroBasketu, a u prilog tome ide i forma naših igrača te energija koju pokazuju", rekao je samouvjereno Trifunović i tako indirektno poslao poruku Srbima koji bi je trebali itekako ozbiljno shvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ide u prilog toj tvrdnji je pakleni dvojac Dragić-Dončić koji je jednostavno nezaustavljiv, a što se moglo vidjeti u svim dosadašnjim susretima. Slovenija je do finala poput uragana protutnjala EuroBasketom, pomevši svoje protivnike, a kao šlag na tortu došlo je razvaljivanje aktualnih prvaka Europe Španjolaca u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

INVAZIJA NA ISTANBUL: Pola Slovenije dolazi na finale, rasprodano već 11 čarter letova

"Srbija je slična Španjolskoj, s tim da je bolja u obrani. No, mislim da im možemo parirati našom brzom igrom i kontranapadima".

Pomoćnik slovenskog izbornika izdvojio je trojicu igrača - Bogdana Bogdanovića, Bobana Marjanovića i Vladimira Lučića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bogdanović je najbolji igrač Srbije, on vuče sve konce. Centar Marjanović odlično koristi svoju visinu, navlači na sebe protivnika i onda dijeli asistencije suigračima. Treba izdvojiti i Vladimira Lučića, koji je uvijek aktivan i uvijek na pravom mjestu. Izgleda neprimjetno, ali kad mu pogledaš statistiku sve ti je jasno", ocijenio je Trifunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo