SRBI POLUDJELI NA NOVU IZJAVU NOVOSELA: / 'To kaže čovjek koji je Miloša nazvao luzerom, a Raduljicu drvosječom'

Image

Hrvatski košarkaški stručnjak Mirko Novosel prognozirao je polufinalnu utakmicu košarkaškog turnira Olimpijskih igara između Australije i Srbije kazavši kako prednost daje Australcima.

19.8.2016.
19:46
VOYO logo

Uz to, Novosel je navodno istaknuo kako je moguće da Srbi na kraju priče ostanu i bez medalje te da osvoje onu "drvenu".

"Australiji dajem prednost pred Srbima. Ako bih išao korak dalje, lako je moguće da Srbi osvoje drvenu medalju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teodosić 'luzer', Raduljica 'drvosječa'

Srpski mediji prije nekoliko dana pisali su o tome kako je Novosel uoči četvrtfinalne utakmice OI između Hrvatske i Srbije (pobjeda Orlova 86:83) navodno izjavio da je ponajbolji europski košarkaš Miloš Teodosić "luzer", te "kako nema pobjednički mentalitet, ali zato ima ima nekoliko poraza u finalima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRPSKI PORTALI SE NE PRESTAJU NASLAĐIVATI: Sada se hvale potezom Nikole Kalinića dok je Bogdanović davao izjavu

Novosel je ubrzo nakon toga kazao kako on takvo što nije rekao, ali srpski mediji su mu to zapamtili. Uz to, proslavljeni hrvatski košarkaški stručnjak Novosel je prošlog ljeta nazvao Raduljicu drvosječom i to uoči dvoboja Srbije i Hrvatske.

Srpski mediji mu sve zapamtili

Naravno, srpski mediji su mu sve navedeno uzeli za "zlo" pa se sad hvataju za svaku njegovu izjavu upućenu njihovim košarkašima. Tako su sad nakon njegove prognoze o srpskoj reprezentaciji na OI koja je osvanula i na društvenim mrežama, u nekim srpskim i bosankohercegovačkim medijima, odmah digli na noge i istaknuli:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski stručnjak ponovno podcijenio Orlove. Mirko Novosel nije bio najbolji prognozer uoči četvrtfinalnog duela košarkaša Srbije i Hrvatske, ali mu to nije smetalo da izrekne novu smijelu prognozu", stoji u tekstu na srpskom Kuriru.

Naravno, Kurir se prisjetio Novoselovih grijeha napisavši kako je Raduljicu nazvao "drvosječom", a Teodosića luzerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novosel je zakačio Teodosića riječima luzer", ističu kolege na Kuriru.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo