Šokantna vijest za hrvatsku reprezentaciju

Roko Leni Ukić neće igrati za Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Litvi! Naime, na individualnom treningu u Splitu pukla mu je peta metatarzalna kost desnog stopala!

29.7.2011.
21:48
VOYO logo

Imao je Ukić problema s drugom nogom te je individualno trenirao u Splitu. I kada se činilo da sve dolazi u normalu, našeg je košarkaša zadesio novi peh. Pukla mu je peta metatarzalna kost desnog stopala. Roko se trebao u subotu priključiti reprezentaciji u Crikvenici zajedno s Markom Tomasom.

Nije se to dogodilo zato što se košarkašima više ne sviđa taj mali hotel od četiri zvjezdice niti zato što nisu zadovoljni uslugom, nego zato što djelatnici hotela štrajkaju. Da bi radili i prihvatili reprezentaciju, tražili su da im vlasnik isplati plaće za siječanj i veljaču, no kako se to nije dogodilo hotel nije mogao useliti Vrankovića i njegove izabranike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, stručni tajni Boris Jakimenko uspješno je reagirao. Morao se okrenuti alternativnom planu kojeg je paralelno pripremao i s kojim se složio i izbornik Vranković. Tako će se naši najbolji košarkaši u sklopu priprema za Eurobasket danas oko 14 sati okupiti u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom, koji je od dvorane u Crikvenici u odnosu na Marinu pet kilometara dalje.

Zanimljivo je da je i Novi Resort u poslovnim problemima, traži se njihov stečaj, no oni ipak primaju goste jer radnici ne štrajkaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107260827006 arti-201107250507006 arti-201107240308006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo