SNIMKU NA KOJOJ MASTURBIRA SU MU OPROSTILI, ALI STAV O KOSOVU NE: / Srpski izbornik otpisao svog ponajboljeg košarkaša

Image
Foto: Profimedia

Srbi nagađaju zbog čega Kalinić nije zaslužio poziv, a razloga ne nedostaje

3.7.2019.
15:12
Profimedia
VOYO logo

Košarkaška javnost u Srbiji ne može se načuditi izostavljanju jednog od njaboljih krilnih igrača u Europi Nikole Kalinića s popisa reprezentativaca. Izbornik Aleksandar Đorđević objavio je popis od 18 igrača koji će braniti boje Srbije, no Kalinića na njemu nije bilo.

Čudno je to s obzirom da je bio standardan član njegove ubojite postave koja je u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine izgubila od Sjedinjenih Američkih Država. baš je kalinić u tom finalu bio najbolji strijelac Orlova s 18 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
WARRIORSIMA NIKAKO NE ODGOVARA ŠTO JE BABO POSTAO JAZZER: /

Pada im mrak na oči zbog dolaska najskupljeg Hrvata

Image
WARRIORSIMA NIKAKO NE ODGOVARA ŠTO JE BABO POSTAO JAZZER: /

Pada im mrak na oči zbog dolaska najskupljeg Hrvata

Srbi nagađaju zbog čega Kalinić nije zaslužio poziv, a razloga ne nedostaje. U javnost je nedavno procurila snimka Kalinića koji je masturbirao pred kamerom pa se najprije smatralo da je to razlog nepozivanja, no ispalo je da se radi o nekim političkim stavovima koji Srbima ne odgovaraju.

Politički razlozi

"Nismo nebeski narod, niti smo ikada bili. Imali smo svijetlih trenutaka u prošlosti, ali moramo se pomiriti s tim da smo sada mala i nebitna točka na golemoj karti svijeta. Tko mi ne vjeruje, neka proputuje svijetom i neka kaže strancima odakle je i tko je, doživjet će šok, siguran sam. Ja sam ga doživio – kazao je za Blic pa se dotaknuo i Kosova, države koju Srbija ne priznaje. – Kosovska bitka odvila se prije 600 i više godina i već desetljećima to nije "naš" teritorij. Neka me isprave stariji i pametniji ako griješim. Nitko ne živi od prošlosti i što se prije pomirimo sa sadašnjošću i nastavimo dalje, bit će nam bolje", izjavio je nedavno kalinić za srpski Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izvještava Informer, izbornik je precrtao Nikolu zbog pojedinih istupa u medijima, kao i političkih komentara na društvenim mrežama koji su podigli prašinu u javnosti. Stručni stožer plašio se da bi zbog toga mogla biti narušena atmosfera u momčadi pa je odlučeno da Kalinić ovog puta ne bude dio reprezentacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo