SKANDAL NA EUROBASKETU: / Iznervirani Crnogorac pokidao srpsku zastavu!

Image
Foto: AFP

Italija je pobijedila Španjolsku, a nakon utakmice u Berlinu dogodio se veliki incident. Španjolski reprezentativac Nikola Mirotić, po nacionalnosti Crnogorac, pokidao je srpsku zasatvu.

9.9.2015.
8:36
AFP
VOYO logo

Mirotić je svojedobno bio i kandidat za dres te reprezentacije, ali nakon neočekivanog poraza Španjolske, unošenje srpske zastave u lice dok je izlazio s terena kroz tunel, nije mu baš najbolje "sjelo".

Rođen u Podgorici, uzeo španjolsko državljanstvo

Mirotić je igrač NBA momčadi Chicago Bullsa od 2014., a prije toga, ovaj igrač rođen u Podgorici, šest sezona je bio član madridskog Reala u koji je došao sa 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki će u Mirotićevu obranu reći da nije ni vidio da se radi o zastavi, već je samo htio s lica maknuti "krpu" koja mu je zasmetala... To je potvrdio i sam igrač.

"Nisam vidio zastavu, duboko žalim"

"Duboko mi je žao zbog moje reakcije poslije meča. Nisam bio svjestan da je u pitanju zastava, a još manje zastava Srbije. Zbog tenzije poslije meča gledao sam u pod i osjetio sam nešto na licu. Nikada ne bih uvrijeedio nijedan simbol zemlje“, napisao je Mirotić na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je smanjio tenzije zbog skandala koji je prijetio da preraste u politički. A takve smo već imali prilike vidjeti na ovom natjecanju. Grci su, prenoseći utakmicu s Makedonijom, izbrisali u grafici ime države čije ime ne priznaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/etwI0tYeIpl

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo