NBA / Sjajna noć Bogdanovića, vratio se 'rešetanju'. Novi debakl Lakersa

Image
Foto: Profimedia

Bogi je imao 25 poena, pet skokova i tri asistencije

12.11.2022.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac u porazu Detroit Pistonsa na gostovanju kod New York Knicksa (121:112). Bogi je imao 25 poena, pet skokova i tri asistencije. Iz igre je gađao sjajnih 9/15, nije zabio nijednu tricu iz pet pokušaja, a zabio je svako od sedam slobodnih bacanja koje je izveo.

Kod domaćina je zasjao R.J. Barrett koji je iz 17 šuteva zabio čak 30 poena, a uz to je imao i pet skokova te pet asistencija. Ovo je četvrti poraz Detroita u pet utakmica čime su ostali pri dnu Istoka, dok su Knicksi na devetoj poziciji, onoj koja vodi na play-in turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je u NBA-u zaigrao i drugi Hrvat - Dario Šarić. On je za Phoenix Sunse, koji su izgubili na gostovanju kod Orlando Magica (114:97), upisao malo manje od deset minuta igre. Nije zabio nijedan od četiri upućena šuta, a uspio je uloviti tri skoka te jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi poraz su upisali Los Angeles Lakersi koji su kod kuće igrali protiv Sacramento Kingsa bez LeBrona Jamesa. Trenutno su predzadnja momčad Zapada. Davis je imao 24 poena, 14 skokova i tri asistencije, a Westbrook dojmljiv učinak od 21/4/11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo