SITUACIJA O KOJOJ BRUJI AMERIKA: / Je li se Westbrook oglasio oko jedne od najvećih izdaja američkog sporta?

Image
Foto: AFP, RONALD MARTINEZ

Zanimljiva situacija viđena je za Božić na zagrijavanju uoči sraza Oklahoma City Thunder i Minnesote Tinberwolves.

26.12.2016.
11:17
AFP, RONALD MARTINEZ
VOYO logo

Naime, Westbrook je šutirao tricu iz kuta i nakon što je pogodio slavljenički je otrčao prema svlačionici urlajući nešto što se na prvo slušanje može lako protumačiti kao:

''Hvala ti, Kyrie.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LUDA NBA NOĆ! Kako je Irving ukrao Warriorsima Božić: U Clevelandu odigran dramatičan božićni derbi

Pomalo je nejasno što je zvijezda Thundera kazala

Na prvu je pomalo nejasno što je zvijezda Thundera kazala, ali ako je točno to što dio američke javnosti misli, onda se jedan od najboljih košarkaša lige Kyrieu zahvalio Irvingu što je sjajnim šutem 3,4 sekunde prije kraja dvoboja srušio Warriorse za koje je baš Kevin Durant odigrao čudesnu partiju ubacivši 36 poena uz 15 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je snimka Westbrookove sreće procurila u javnost i nakon što su se potegle određene priče oko konačnog dokaza, odnosno oglašavanja o izdaji koja je podijelila Ameriku i koja je najviše naljutila Westbrooka koji je, nakon što je odlučio prijeći u Golden State, zauvijek prekrižio svog suigrača i prijatelja Duranta, novinari su ga upitali je li doista slavio pobjedu Cavsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala ti, Jayme'

No ovaj je to jasno porekao i dodao je kako nije rekao ''Hvala ti, Kyrie'', nego ''Hvala ti, Jayme'', misleći na kćer svog trenera koja je stajala u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar dio košarkaške Amerike vjeruje kako je Westbrook ipak slavio koš Kyrieja Irvinga i tako pokazao prezir prema momčadi koja ga je lani izbacila iz velikog finala te jasno kazao što misli o bivšem suigraču kojeg sad ne može smisliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, ESPN-ov novinar Royce Young na društvenim mrežama napisao je sljedeće:

''Russell je završio svoj zagrijavanje u 16 sati. Utakmica Cavsa i Warriorsa nije završila sve do 16 i 15. Jedino ako Russell može vidjeti budućnost.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo