euroliga / Simon vrlo dobar u pobjedi Efesa, Perasović u završnici prokockao pobjedu kod CSKA

Image
Foto: Euroleague

Jasmin Repeša s Budućnosti uoči dvoboja s Cedevitom može si dozvoliti i težak poraz, pogotovo na gostovanju kod Panathinaikosa

4.4.2019.
23:00
Euroleague
VOYO logo

Krunoslav Simon i njegov Anadolu Efes u raspucanoj su partiji 30. kola Eurolige rezultatom 101:95 slavili protiv Milana. 

Vasilije Micić odigrao je najbolju utakmicu u redovima turskog kluba. Zabio je 18 poena te podijelio osam asistencija, dok je Kruno večeras bio član "kluba 14" u kojem su i Beaubois i Pleiss koji su također zabili 14 poena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Simonova momčad osigurala je doigravanje.

A hrvatski trener Velimir Perasović imao je sa svojom Baskoniom lijepo vodstvo od pet razlike kod drugoplasirane momčadi CSKA iz Moskve pet minuta prije kraja, no tandem Hackett-Clyburn samostalno su složili seriju od 9-0 i donijeli pobjedu 82:78 ruskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clyburn je sa šesnaest poena bio najbolji kod CSKA, a u španjolskoj momčadi strijelce je predvodio Marcelinho Huertas sa 17 poena i četiri asistencije.

Kako šansi za doigravanje nema, Jasmin Repeša s Budućnosti uoči dvoboja s Cedevitom može si dozvoliti i težak poraz, pogotovo na gostovanju kod Panathinaikosa. Grčka momčad predvođena Jamesom Gistom (23 poena) razbila je crnogorsku rezultatom 87:67.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Žalgiris je pobjedom na gostovanju u Madridu napravio velik korak ka doigravanju. Brandon Davies bio je sjajan s 27 poena i deset skokova u pobjedi 93:86 nad Kraljevskim klubom.

Euroliga, 30. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anadolu Efes - Milano 101:95

Baskonia - CSKA 82:78

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panathinaikos - Budućnost 87:67

Real Madrid - Žalgiris 93:86

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo