ŠESTEROSTRUKI KOŠARKAŠKI PRVAK EUROPE NA PRODAJU 'ISPOD CIJENE': / 'Euroliga nas tretira užasno, suci nas kolju'

Image
Foto: Profimedia

Giannakopoulos i njegova obitelj vlasnici su kluba još od 1987. godine, a ukupno su u njega uložili 450 milijuna eura

9.6.2020.
16:42
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik grčkog košarkaškog diva Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos objavio je na konferenciji za medije da stavlja na prodaju klub.

"Od ovog trenutka Panathinaikos je na prodaju za 25 milijuna eura, kao što sam greškom to prošle godine rekao. Nismo uzeli u obzir vrijednost brenda. Prema procjenama, vrijednost kluba je 75 milijuna, ali neću promijeniti ništa. Ostat će 25 milijuna", prenosi njegove riječi portal Eurohoops.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giannakopoulos i njegova obitelj vlasnici su kluba još od 1987. godine, a ukupno su u njega uložili 450 milijuna eura. Sadašnji predsjednik vrlo je nezadovoljan kako su se čelnici Eurolige odnosili prema njegovom klubu, a predložio je i izlaz iz natjecanja.

Image
ODLAZAK IZ CRVENE ZVEZDE: /

Šakota napustio klupu košarkaške momčadi: 'Došao je u teškom trenutku...'

Image
ODLAZAK IZ CRVENE ZVEZDE: /

Šakota napustio klupu košarkaške momčadi: 'Došao je u teškom trenutku...'

Klanje

"A, iako smo mi, Olympiacos i Maccabi momčadi zbog kojih Euroliga zarađuje novac, Panathnaikos se tu tretira na najgori mogući način, od Jordija Bertomeu naniže, uključujući 'klanje' koje doživljavamo od sudaca i sulude kazne koje dobivamo. Panathinaikos je najveći klub u Europi u posljednjih 30 godina i kako je to rekao predstavnik Real Madrida na posljednjoj skupštini Eurolige, bez Panathinaikosa nema Eurolige“, rekao je Giannakopoulos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nije trpio toliko nepravdi, a nitko toliko nije donio Euroligi. I svake sezone slušamo obećanja, a ne znamo gdje odlazi novac. Euroliga je definicija neuspjeha na svim razinama. I sada je tu Liga prvaka. Prije dvije sezone su pokušali, ali nisu bili spremni. Sada je Liga prvaka spremna. Ona može uništiti Euroligu, Liga prvaka ima plan razvoja, ima sponzore, odnose s NBA, sve što Euroliga nema i tu će se u budućnosti sigurno promijeniti odnos snaga“, zaključio je sadašnji predsjednik Panathinaikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo