SENZACIONALNI HRVAT ODUŠEVIO AMERIKANCE: / Komentator plasirao izjavu godine o Ivici Zubcu

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski centar oduševio je američke komentatore

16.2.2018.
18:38
Screenshot
VOYO logo

Talentirani hrvatski NBA košarkaš, 20-godišnji Ivica Zubac itekako je hvaljen igrač od strane Amerikanaca, koliko god baš i ne imao neku minutažu u Lakersima. U zaista skromnoj minutaži Zubac je u ovoj sezoni za Lakerse odigrao 17 utakmica i ubacio u njima ukupno 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, možda se to sad i promijeni. Naime, Zubac je u noći sa četvrtka na petak po hrvatskom vremenu odigrao najbolju utakmicu od kad nastupa u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Za samo 19 minuta Hrvat je u porazu svojih Lakersa protiv Minnesote ubacio 19 poena, bez ijednog promašaja iz igre (8/8) i imao čak 11 skokova. Učinak kakav se samo poželjeti može.

SAVRŠENI IVICA ZUBAC: Hrvatski centar odigrao utakmicu sezone, bez promašaja iz igre stigao do sjajnog učinka

Koliko je Zubac bio dobar, svjedoče i izjave američkih komentatora, koji su tijekom prijenosa susreta govorili o nedavnom burnom zadnjem danu prijelaznog roka u NBA-u i najzvučnijem tradeu ove zime, onom između Cavaliersa i Lakersa, kojim su prvi dobili Clarksona i Nancea, a drugi Thomasa, Fryea i pick prve runde drafta 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeren kako su Lakersi trejdali za Thomasa kako bi mogli dovesti najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa koji je kupio i kuću u Los Angelesu (zbog posla, kako je sam istaknuo), jedan od komentatora poslužio se ovakvom rečenicom kako bi objasnio poslovnu filozofiju u ovom tradeu od strane Lakersa:

"Upoznaš svoju djevojku s najboljim prijateljem, kako bi spojio njih dvoje, a da ti možeš hodati s njegovom sestrom", jasno je kazao komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali u tom trenutku Zubac je poentirao u reketu. Kolegi koji je maloprije, na šaljivi način objašnjavao spomenutu tržišnu strategiju Lakersa, jasno je odgovorio ovim urnebesnim pitanjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A onda je upoznaš sa Zubcem i što se tada dogodi?!" istaknuo je oduševljeni američki komentator.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo