SENZACIONALNA NAJAVA IZ NBA LIGE: / LeBron James ponovno odlazi iz Cleveland Cavaliersa?!

Image
Foto: AFP, EZRA SHAW

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James (32) sljedeće će ljeto vjerojatno po drugi put u karijeri napustiti Cleveland Cavalierse, tvrde dobro upućeni američki novinari koji prate NBA ligu.

15.6.2017.
9:10
AFP, EZRA SHAW
VOYO logo

James je igrao za Cleveland od 2003. do 2010., ali kada je vidio da s Cavaliersima ne može do naslova, uz velikuje pompu otišao u Miami Heat. Tamo je, uz Dwyanea Wadea i Chrisa Bosha, napokon ostvario san i dvaput uzeo prsten prvaka, a onda se 2014. vratio u Cleveland. Misiju je ispunio lani, doveo je Cavalierse do naslova i sada više ne osjeća nikakvu obvezu prema momčadi iz svoga rodnog Ohija.

Image
STVORENA JE NOVA DINASTIJA: /

Ni LeBron im nije mogao ništa, Warriorsi predvođeni Durantom osvojili naslov

Image
STVORENA JE NOVA DINASTIJA: /

Ni LeBron im nije mogao ništa, Warriorsi predvođeni Durantom osvojili naslov

Poslovni planovi u Los Angelesu

Sljedeće će ljeto biti slobodan igrač, a jedan od najuglednijih američkih košarkaških novinara, kolumnist Yahooa Adrian Wojnarowski, tvrdi da će pojačati jednu od momčadi iz Los Angelesa, s time da su Lakersi u prednosti pred Clippersima. Njegovu je priču potvrdio i kolumnist The RingeraKevin O'Connor koji podsjeća da James ima vilu udaljenu pola sata od Staples Centera u kojem igraju obje momčadi iz Los Angelesa te da ima ozbiljne poslovne planove u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne samo da nema jamstva da će James ostati u Clevelandu, nego mislim da u klubu to ni ne očekuju od njega. Mislim da i u Clevelandu i u ligi vjeruju da će LeBron ponovno otići, ovaj put vjerojatno prema zapadnoj obali, u jednu od dvije momčadi iz LA-a. Milim da su mu meta Lakersi", istaknuo je Wojnarowski i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su mu brojni poslovni planovi vezani uz Los Angeles. I kao što sam napisao lani, a i dalje u to vjerujem, iste sekunde kad je osvojio naslov s Clevelandom, osjetio se slobodnim da ponovno ode. Da je opet otišao bez osvojenog naslova, to bi bio strašan udarac. Ali činjenica da se vratio i napravio ono što je morao dala mu je dozvolu da ponovno ode."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo