ŠARIĆ SVE VIŠE ODUŠEVLJAVA PHILADELPHIJU: / Navijači mu se klanjaju, a poruka trenera je nešto uistinu posebno

Image
Foto: Screenshot

Prepun je hvale za hrvatskog reprezentativca trener Sixersa

29.3.2018.
19:19
Screenshot
VOYO logo

Dario Šarić igra u sjajnoj formi u dresu Philadelphia 76ersa. Sinoć je odigrao novu vrhunsku utakmicu i vodio svoje Sixerse do pobjede protiv New York Knicksa. Navijači ga u Americi obožavaju, a naglašava se njegova radna etika, borbenost i, naravno, igračka kvaliteta. Trenutačno je njegova momčad četvrta na Istoku i osigurala je plasman u doigravanje. Pitanje je samo s kojeg mjesta.

"Druge momčadi su dobrodošle"

"Ne želim igrati protiv LeBrona Jamesa, očigledno je među tri najbolja košarkaša u povijesti. U doigravanju je još bolji. Ali druge momčadi su više nego dobrodošle na našem terenu. Mislim da možemo dobiti sve", rekao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresionirao je protiv New Yorka kada se bacio za jednom loptom i asistirao za zakucavanje Bena Simmonsa.

NBA LIGA ŠARIĆEVO DODAVANJE PROGLASILA ASISTENCIJOM VEČERI: Za njega u utakmici sezone nisu postojali izgubljena lopta i nemoguć potez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajan moment, vidio sam priliku i išao sam za njom. Cijeli život na te 50-50 situacije, ako trebam ići na glavu - bacim se. Nije bilo prvi put, Ben je zakucao, a ja sam bio pun energije zbog navijača i atmosfere. Svi igraju zbog toga košarku", objasnio je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener ga je nahvalio

Trener Sixersa Brett Brown prepun je hvale za hrvatskog reprezentativca.

"Fantastičan potez je to bio. Uistinu inspirirajuće - to želimo biti. To i jesmo. To je bio je hrabar i motivirajući potez. On je bio danas naš najkorisniji igrač, a taj potez baš predstavlja ono kako želimo igrati. Njegov duh je čist, voli košarku i sjajan je suigrač. Igra sve bolje kako sezona ide i njegova reputacija će samo rasti", objasnio je Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo